Noortele.ee keskkond ei taha olla koormaks sinu mälule, et peaksid veel ühe kasutajatunnuse ning salasõna meelde jätma.
Pole vaja täita igavat ankeeti, lihtsalt autendi ennast ning vali endale meeldiv alias, kuidas teised sind siin kutsuvad. Ära muretse, sinu isikuandmed on kaitstud
| Autor | Teade |
|---|---|
|
Hinnang: 0 |
RE: EndaHeaks10. oktoober 2011, 17:41 Lp Foorumlased!Teeme koostööd ![]() Iga algus on raske! Aga kui end ükskord kätte võtta, siis võite avastada, et see kõik on imelihtne. Kes ei proovi , ei saagi hakkama ![]() Mitu korda oled sa endale lubanud,et nüüd hakkan trenni tegema?Kas sa tahad teha trenni enda tervise heaks?Või tahad tegeleda rahvaspordiga?Kas oled pärast mitmeid lubadusi end lõpuks kätte võtnud ja jooksma läinud,kuid valinud vale tempo või vale distantsi ning mõelnud,et see on sinu jaoks liiga raske?Või oled mõelnud,et kui oleks plaan ees ja keegi,kes tagant utsitaks,siis oleks palju lihtsam?Kellel on soovi ennast kätte võtta ja veidi liigutada pärast töö-,koolipäeva?Kui kellegil on soovi ja vajab abi treeningplaani suhtes(Tervis,harrastus,rahvasport,pikemad plaanid) ning kui keegi arvab,et teda oleks vaja tagant utsitada, siis andke märku. Olen valmis koostama plaane, tegema koostööd!!! Räägin siis lähemalt, mida kujutab endas see n.ö koostöö mida ma siin välja pakkunud olen. Eesmärk on lihtne -aidata neid ,kes abi vajavad. Miks? Põhjus on lihtne, saan olla kasulik; inimesed , kes on mõelnud , et peaks hakkama end liigutama saavad ehk motivatsiooni; saan ise palju uusi kogemusi; Me kõik võidame! Kaua? Täpselt nii kaua kui Teie endi poolne soov on, ajutiselt või pikaajaliselt, teatud ajani või mingi sündmuseni, võib-olla vedasite sõbraga kihla ja kaotasite ja peate nüüd treenima hakkama- ka siis on koostöö teretulnud ![]() Kellele? Kõigile , kes soovivad. Ei ole mingit vahet kas oled sa noor või vana, alakaalus või ülekaalus ( või isegi normaalse kaaluga) , oled sa musta või valge nahavärviga , elad sa Tallinnas või Otepääl või Narvas või hoopiski Saksamaal.Tegevuse sisu : Suhtleme meili , msni, telefoni või kokkusaamise teel, räägime veidi varasemast tegevusest ja Teie harjumustest, lepime kokku sobivad ajad ja korrad ( Mitu korda nädalas jne), räägime eesmärkidest( tervise heaks, harrastus, rahvasport , suuremad eesmärgid) , koostan plaani, Teie täidate, saadate teatud aja tagant mulle oma märkmed( ausalt tehtud märkmed, kui treening jääb vahele, ei ole sellest halba, aga märkmetes selle asemele treeningu märkimine on juba kuritegevus enese vastu! Suhtleme aktiivselt, olenevalt koostöö pikkusest peame ka edasisi plaane, võimalusel teen paar treeningut koos Teiega! Olge mõnusad! Kellel huvi on, võtke ühendust, kas siia kommenteerides või siis : Telefon:53473077 Msn:crispoll1990@gmail.com Cris Poll |
| +-0 |