Logi sisse noortele.ee kasutajatunnusega
... kasuta Facebooki audentimist

Miks Facebook?

Noortele.ee keskkond ei taha olla koormaks sinu mälule, et peaksid veel ühe kasutajatunnuse ning salasõna meelde jätma.

Oled uus liige...

Pole vaja täita igavat ankeeti, lihtsalt autendi ennast ning vali endale meeldiv alias, kuidas teised sind siin kutsuvad. Ära muretse, sinu isikuandmed on kaitstud

Ei ole veel kasutajat? Registreeri end siin!

Kas Võrkpall või Korvpall?

Autor Teade
Hinnang: 0

RE: Kas Võrkpall või Korvpall?

15. juuni 2011, 9:44 Kumma spordialaga sina tegeleksid kas Võrkpalliga või Korvpalliga?Naerab
+-0
MartinG Programmeerija
Hinnang: 147

• 2010 meeskonnaliige
  • Aasta jutustaja 2011
  • Hard Worker
  • 2011 meeskonnaliige

15. juuni 2011, 9:48 Ei ole eriline pallimängude sõber. Mõlemas olen umbes sama hea, kui lombakas hobune, kuid võrkpall meeldib rohkem.
+1
Olks flashy .
Hinnang: 7

15. juuni 2011, 11:32 Kuna olen väikesest saati die-hard korvpalli fänn, siis korvpall, eks ole oldud sellele ka pühendunud.
Aga võrkpall on ka hea ja meeldib. Eriti suviti kui saab rannas mängida Rõõmus
Everyone is trying to accomplish something big, not realizing that life is made up of little things.
+-0
Hinnang: 70

• Aasta troll 2011

15. juuni 2011, 11:55 Võrkpall, seda suviti rannas ikka aeg-ajalt saab mängitud, korvpalli väga ei eelista.
image
+-0
M6h TranceJunkie
Hinnang: 1

15. juuni 2011, 11:56 Eks vastavalt võimalustele. Mõlemad on väga head. Aga kossu mängimise võimalusi on rohkem, kui võrgu omi. Seega jääb koss peale.
+-0
Hinnang: 65

15. juuni 2011, 13:20 Kindlalt korvpall. Võrkpall on üks mõttetumaid ja praktiliselt olematu füüsilise koormusega pallimänge, mida ma tean ja mänginud olen. Puudub võimalus platsil hullumeelselt ringi joosta, nii et mängu lõpus pilt taskus oleks, puudub igasugune füüsiline kontakt vastastega. Mõttetu. Aga korvpallis saab kõike seda teha ja eriti mõnus tunne on see, kui järjest kolmeseid sopsuga sisse laduda.
not bad
+-0

15. juuni 2011, 13:36
Rnz. kirjutas:
Kindlalt korvpall. Võrkpall on üks mõttetumaid ja praktiliselt olematu füüsilise koormusega pallimänge, mida ma tean ja mänginud olen. Puudub võimalus platsil hullumeelselt ringi joosta, nii et mängu lõpus pilt taskus oleks, puudub igasugune füüsiline kontakt vastastega. Mõttetu. Aga korvpallis saab kõike seda teha ja eriti mõnus tunne on see, kui järjest kolmeseid sopsuga sisse laduda.

Võrkpalli kohta ei saa tegelikult öelda et see on mõttetu ja praktilise olematu füüsilise koormusega pallimäng, sa ei seisa ju võrkpallis ühekoha peal nagu post tegelikult sa ju liigud ka platsil. Aga igaüks arvab nii kuidas tahab.

+-0

15. juuni 2011, 14:20 Ja mis see liikumine annab? Mõne meetri ulatuses liigud, hüppad, kargad. Aga mitu tõsisemat kiirendust vms sa võrgus mängu jooksul teed? Vastupidavust võrkpall igal juhul ei anna, pigem võtab. Tõsi küll, hüppevõimele jms võib ta mingil määral kasulikult mõjuda, aga koss mõjub samuti, ka seal on kõvasti hüppamist ja tõmblemist.
not bad
+-0
Steff Rockweeding
Hinnang: 73

• Hard Worker
  • 2011 loominguguru

15. juuni 2011, 14:33 3 aastat kossu mänginud. Nii et koss ikka.

PS: Faking Dallas võitis see aasta NBA's.
image
+-0
Olks flashy .
Hinnang: 7

15. juuni 2011, 17:24
Steff kirjutas 15 juuni 2011 14:33:
3 aastat kossu mänginud. Nii et koss ikka.

PS: Faking Dallas võitis see aasta NBA's.

Natukene offtopicusse aga, mulle täiega meeldis, et Dallas tõmbas Miamile koti pähe. Suurepärane näide kuidas raha ei võida tiitleid vaid kokkumäng võidab tiitleid + mul on veel hea meel, et oma tiitli said kätte Kidd, Nowitzki & Terry ja et Nowitzki sai finaalide MVP, ta oli selle ära teeninud ja ta on liigale väga palju andnud Rõõmus
Everyone is trying to accomplish something big, not realizing that life is made up of little things.
+-0
Postitusi kokku 20371
Teemasid kokku 1367
Kasutajaid kokku 3425

Meie uusim kasutaja on
LiinaO
Foorumis on hetkel 9 registreeritud kasutajat ning 22 külalist
Registreeritud kasutajad: Rnz.  avatar Rnz. Postitusi: 616
Saada sõnum
, Laura  avatar Laura Postitusi: 189
Hinnang: 5
Saada sõnum
, Lii  avatar Lii Väravake Postitusi: 200
Hinnang: 32
Saada sõnum
, Jane  avatar Jane Do not disturbe! Postitusi: 184
Hinnang: 13
Saada sõnum
, Mell  avatar Mell neverevereveragain Postitusi: 449
Hinnang: 18
Saada sõnum
, MartinG  avatar MartinG Programmeerija Postitusi: 1209
Hinnang: 147
Saada sõnum
, Rene  avatar Rene ... Postitusi: 217
Hinnang: 5
Saada sõnum
, krissu2245  avatar krissu2245 Kui keegi sind ei hinda, siis oled sa hindamatu. Postitusi: 27
Saada sõnum
, Nunnukas Nunnukas Postitusi: 5
Saada sõnum