| Autor |
Teade |
|
Hinnang: 15
|
RE: Asko otsib naist!
17. mai 2011, 17:58
Niisis, mina otsin endale naist. Eeldatavasti mitte hullarist, vanglast põgenenud või sinna teel olevat naist.
Ma näen välja siuke, siuke ja siukene on mu hästi gay näo pilt mille tegin umbes aasta tagasi.
Mida mina otsin naises?
Kindlasti peab ta olema atraktiivne, kui mitte väga siis hea südamlikkus teeb selle tasa. Mingit maal elanud blondi bitchi ma ka ei otsi, võiks ikka teada palju on 2+3 ja mis keelest on sõna "Hello", vastuseks ma kusjuures ei oota Hispaaniat..
Samuti oleks tore, kui ta ei magaks mu parima sõbra või üksköik kelle teisega, ega viskaks mu kodu aknaid sisse, kui tal armukadeduse hoog peale tuleb. Uskuge mind, see ei pane mind sind armastama, vaid pigem kartma. Kui sa veel siiamaani tähele pannud pole, siis mulle meeldib nalja teha, väga palju isegi, ning Sina pead oskama vahet teha, kas ma olen nüüd tõsine või mitte. See ei ole just kõige kergem ülesanne.
Kokkuvõttlikult, kena ja tore naine, arvestava mõtteviisiga, kes oleks ka ego, kuid näeks enda nina otsast kaugemale ning mõistaks, et inimestel on erinevad arvamused, ning et, me ei kuulu kõik samasse lauta.
Ma ei hakka endast midagi siia kribama, tahad tutvuda minuga, siis teeme seda väljspool arvuti kasti. Näiteks mööda linna chillamine on üldiselt mulle 100 korda rohkem õelnud inimese kohta, kui 2-e tunnine film, kus me mõlemad oleme vait.
Aa ja, ma ei kritiseeri inimesi nende olemuse järgi, kuid ma ei taha puberteedi eas olevate isikutega kokku puutuda.
|
|
+-0
Oled kindel, et soovid postituse kustutada?
|
|
Hinnang: 65
|
17. mai 2011, 18:03
Aasta teema auhinda jahid, kui siin sellist üldse jagatakse?
not bad |
|
+-0
|
|
Hinnang: 147
2010 meeskonnaliige
Aasta jutustaja 2011
2011 meeskonnaliige
Hard Worker
|
17. mai 2011, 18:07
Rnz. kirjutas 17 mai 2011 18:03:
Aasta teema auhinda jahid, kui siin sellist üldse jagatakse?
Hakatakse jagama
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 70
Aasta troll 2011
|
17. mai 2011, 18:51
Irw. Järgmisena peaksime avama siis projekti http://naised.noortele.ee, kus toimuks siis naistevahendamine. See tegelikult haakub selle tutvus.noortele.ee ideega. Asko ja Hanzy on ka nüüd foorumis, ehk peaks millalgi selle koosistumise ära tegema, kui Asko ja Hanzy nõus ka osalema? Steff teeks ehk disaini poolt siis.
|
|
+-0
|
|
|
17. mai 2011, 19:15
Kui ma naise ei leia siis olen IN kuna see on väga ebatõenäoline, sest inimesed arvavad, et praegune teema on nali.... mis ta kahjuks ei ole.
|
|
+-0
|
|
|
17. mai 2011, 19:20
Rate's oled õnne proovinud? Tean, et päris paljud on sealtkaudu vähemalt otsa märjaks saanud
not bad |
|
+-0
|
|
|
17. mai 2011, 19:35
Nimelt ütlesin, et puberteedi eas isikutega ei taha kokku puududa. See vist ütleb ka ära, et 90% ratest käib selle alla
|
|
+-0
|
|
|
17. mai 2011, 19:38
Ei noh, ega seal ainult puberteedid pole. Kes otsib, see leiab. Päris palju vanemaid chicke pidi seal ringi liikuma. Aga no, vaevalt sealt eluarmastuse leiaks, pigem lihtsalt.. teate küll, mida.
not bad |
|
+-0
|
|
Hinnang: 70
Aasta troll 2011
|
17. mai 2011, 19:38
http://www.flirtic.ee
|
|
+-0
|
|
|
17. mai 2011, 19:41
FAIN! KUNO!
|
|
+-0
|