Logi sisse noortele.ee kasutajatunnusega
... kasuta Facebooki audentimist

Miks Facebook?

Noortele.ee keskkond ei taha olla koormaks sinu mälule, et peaksid veel ühe kasutajatunnuse ning salasõna meelde jätma.

Oled uus liige...

Pole vaja täita igavat ankeeti, lihtsalt autendi ennast ning vali endale meeldiv alias, kuidas teised sind siin kutsuvad. Ära muretse, sinu isikuandmed on kaitstud

Ei ole veel kasutajat? Registreeri end siin!

Kaugsuhe.

1 , 2 , 3 , 4 Järgmine
Autor Teade
fonze v
Hinnang: 0

Kaugsuhe.

10. august 2010, 13:22 * Kas Sul on olnud v6i kestab siiani kaugsuhe?
* Kaua see on kestnud ?
* Mis arvad kaugsuhtest ?

Ma ise elan Soomes ja poiss elab Eestis. Hullult raske on, näeme healjuhul ainult korrra kuus ja igatsus on ka suur :// aga noo,kui kokku saame,siis on jälle hea ja m6nuus koos olla, ei tea kaua see suhe kestab, raske on aga nii raske vist mitte kuna ei taha suhtele l6ppu teha.. Loodan,et jääb kestma Narritab
+-0
Hinnang: 7

Re: Kaugsuhe.

10. august 2010, 16:44 Minu arust oleneb inimesest. Minu puhul pole kaugsuhted püsima jäänud ning on kestnud maksimum 6 kuud. Aga tean inimesi, kes on koos juba üle 2 aasta.
Kuna olen valusalt kõrvetada saanud kaugsuhetega, siis ma üritan neid võimalikult palju vältida. Vähemalt seni kuni pole autot, millega liigelda.
+-0
Elar Heihei
Hinnang: 15

12. august 2010, 12:41 Mina olen inimene, kes kaugsuhteid absoluutselt ei kannata . Seetõttu proovin ka neist hoiduda, eriti selliel juhul, kui üks pool peaks elama välismaal.
Minul isiklikult tekib siis liialt suur armukadedus + kartus .

ps:// fonze, kuskandis asud Soomes Vilistab ?
+-0

12. august 2010, 12:43 Kas Sul on olnud v6i kestab siiani kaugsuhe? on olnud ja kestab siiamaaani
* Kaua see on kestnud ? no kui vahepeal poleks lahus olnud siis 5aastat sai just Naerab
* Mis arvad kaugsuhtest ? veits raske on aga tuleb toime kui usaldada inimest ja kui ikka armastad siis why not Naerab
+-0
Olks flashy .
Hinnang: 7

12. august 2010, 22:36 Kindlasti see võib toimida. Aga ma arvan, et ülekaalus on need juhud, kus need suhted püsima ei jäi. Inimesed muutuvad kaugemaks jne. Endal õnneks pole kaugsuhet olnud ( jah õnneks, ma ilmselt ei salliks seda) .
Everyone is trying to accomplish something big, not realizing that life is made up of little things.
+-0
fonze v

13. august 2010, 0:06
"Elar" kirjutas:
Mina olen inimene, kes kaugsuhteid absoluutselt ei kannata . Seetõttu proovin ka neist hoiduda, eriti selliel juhul, kui üks pool peaks elama välismaal.
Minul isiklikult tekib siis liialt suur armukadedus + kartus .

ps:// fonze, kuskandis asud Soomes Vilistab ?

hihi, helsingist mingi 20 km väljas Narritab
+-0
Hinnang: 21

• Aasta kasutaja 2010

RE: Kaugsuhe.

18. august 2010, 23:55 On olnud, mitu kaugsuhet. Püsivust pole ikka nii palju, kui tavasuhtel. Samamoodi - väldin Rõõmus.
image\\r\\n\\r\\nhttp://www.formspring.me/Liiiisu
+-0
Käts Prl. Pidamatus

20. august 2010, 0:02 On olnud neid ja mul eriti kaua ei ole kestnud, just selle pärast, et ei näe tihti või ei ole enam nii lähedased.
Arvatavasti tuleb kohe üks kaugsuhe, sest poiss läheb Tartusse õppima aga ma jään ikka veel Tallinnasse. Loodan, et kõik laabub ilusti, sest ei tahaks sellist inimest kaotada, praegu oleme koos olnud 7 ja pool kuud.
Isiklikult pole nende vastu midagi, kui usaldada inimest ning kui on ka klapp olemas
+-0

04. september 2010, 23:02 * Kas Sul on olnud v6i kestab siiani kaugsuhe? On olnud.
* Kaua see on kestnud ? 5 - 6 kuud.
* Mis arvad kaugsuhtest ? Polegi eriti minu rida. Kuid kui armastus on suur, siis see vahemaa ei loe. Läheks kasvõi maailma otsa armastatule järele jnejne. Aga eelkõige peab olema usaldus teisega, siis on kõik Okey.

Ise olen vahemaa tõttu lahku läinud. Ja nüüdseks juba teada, et vahetab naisi nagu sokke. Niiet ega sellest suhtest nii või naa midagi head poleks välja tulnud.
Everyone smile in the same language.
+-0
Hinnang: 4

11. september 2010, 17:43 Oli kunagi, kestis 5 kuud. Aga noormehel oli komme ringi aeleda ja siis väita,et mina teda petan. See lihtsalt viskas nii üle.
Praegune suhe algas kaugsuhtene ja on kestnud üle kahe aasta.
Seega oleneb täiesti inimestest.
+-0
1 , 2 , 3 , 4 Järgmine
Postitusi kokku 20371
Teemasid kokku 1367
Kasutajaid kokku 3425

Meie uusim kasutaja on
LiinaO
Foorumis on hetkel 9 registreeritud kasutajat ning 17 külalist
Registreeritud kasutajad: Kuno  avatar Kuno Postitusi: 2058
Hinnang: 70
Saada sõnum
, Rnz.  avatar Rnz. Postitusi: 616
Hinnang: 65
Saada sõnum
, Elar  avatar Elar Heihei Postitusi: 619
Hinnang: 15
Saada sõnum
, Lii  avatar Lii Väravake Postitusi: 200
Hinnang: 32
Saada sõnum
, Jane  avatar Jane Do not disturbe! Postitusi: 184
Hinnang: 13
Saada sõnum
, Mell  avatar Mell neverevereveragain Postitusi: 449
Hinnang: 18
Saada sõnum
, MartinG  avatar MartinG Programmeerija Postitusi: 1209
Hinnang: 147
Saada sõnum
, krissu2245  avatar krissu2245 Kui keegi sind ei hinda, siis oled sa hindamatu. Postitusi: 27
Saada sõnum
, Nunnukas Nunnukas Postitusi: 5
Saada sõnum