| Autor |
Teade |
|
Hinnang: 0
|
RE: Kiusamine/Norimine
08. november 2010, 15:41
Ma ei tea mis teema alla see peaks käima 
Ma käin 7.klassis. Meil on üks istuma jäänud poiss, ta on vanem. Nimelt ta norib (paksuke ormth), hüüab solvavalt ja arutab kõvahäälselt mis suuruses riideid ma kanda võin. See teeb mulle väga haiget. Jah ma olen teistest paksem(mitte väga) ja ei ole kehalises hea.
Siiski ei tohiks mind sellepärast norida. Seda riiete suurust ütles ta tunni ajal ja õps ei öelnud ka seepeale midagi :/ . Isegi ta "sõbrad" ütlevad seda nime mulle, isegi see poiss, kes on paksem(kuidas tsa saab öelda, ma ei tea). Tema solvangute peale olen ma küll viimasel ajal midagi vastu öelnud. Kas ma peaks vastu hakkama? MIDA MA TEGEMA PEAKS? Kõik algas sellest kooliaasta algusest. See teeb tõsiselt haigetmulle
»Don\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'t Regret Anything You Do Because In The End, It Makes You Who You Are « |
|
+-0
Oled kindel, et soovid postituse kustutada?
|
|
Hinnang: 6
|
08. november 2010, 16:20
Alati tuleb vastu hakata. Muidu istutaksegi pähe!
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 9
|
08. november 2010, 16:36
Ma tean täpselt mida sa tunned, ka mul olid need probleemid, aga minu kallal kasutati ka vägivalda. Mina ise ei julgenud midagi teha, ja kannatasin selle kõik ära. See oli raske, aga nüüd olen sellest võitjana välja tulnud, et ma kasvatasin endale selle enesekindluse ja ma sain sellest üle ja nüüd võin väita et olen üks populaarsematest, kuna ma olen enesekindel ja ei lase endale enam pähe istuda. Pea vastu, muud nõu pole anda. Sest tean omast käest, et kui kellelegi rääkima minna siis tuleb see asi topelthullemini tagasi.
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 73
2011 loominguguru
Hard Worker
|
08. november 2010, 17:10
Kaks varianti, kas hakkad vastu ja nad ei julge enam norida, või ei tee välja ja nad tüdinevad varsti.
|
|
+-0
|
|
|
08. november 2010, 19:09
Nad ei tüdine Olen eiranud juba eelmise veerandi eelmise aasta. Isegi kui vastu hakkan kobisevad midagi vastu.Tundub et tuleb silmi siniseks lüüa ja asi vsjoo.
»Don\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'t Regret Anything You Do Because In The End, It Makes You Who You Are « |
|
+-0
|
|
|
09. november 2010, 0:13
Loodame, et jääb veel ühe aasta istuma
Miks ma nii õel olen kibestunud vist
::edit:: Topeltpostitused on meil keelatud!
Kuno
I'd kill for a Nobel Peace Prize! |
|
+-0
|
|
|
11. november 2010, 16:28
Ta oleks juba eelmine aasta saanud, aga suvetööd tegiära :/
Täna ta jälle noris, kekas - ma pole kekas hea, ma olen healjuhul "Rahuldav". Ja siis ta norib mind ja norib. ;( Kui ma klassijuhatajale rääkisin ei teinud ta seda väljagi, isegi klassiõde hakkas rääkima kuidas ta mind norib. Ei midagi.
Esta klassi minnes see poiss lükkas mind, ma lükkasin vastu, ta lükkas uuesti. Ja noris. ;(
|
+-0
|
|
Hinnang: 73
2011 loominguguru
Hard Worker
|
11. november 2010, 17:15
B_B kirjutas 11 november 2010 16:28:
Ta oleks juba eelmine aasta saanud, aga suvetööd tegiära :/
Täna ta jälle noris, kekas - ma pole kekas hea, ma olen healjuhul "Rahuldav". Ja siis ta norib mind ja norib. ;( Kui ma klassijuhatajale rääkisin ei teinud ta seda väljagi, isegi klassiõde hakkas rääkima kuidas ta mind norib. Ei midagi.
Esta klassi minnes see poiss lükkas mind, ma lükkasin vastu, ta lükkas uuesti. Ja noris. ;(
Kui sul on mingi sõber kuskil keda tead, kes mingi 16-19 aastane, lase tal sellel tüübil kratist kinni võtta ja küsida, mis ta probleem on? Mitte peksa anda vms, lihtsalt tõsiselt küsida, ehk tuleb aru pähe.
|
|
+-0
|
|
|
11. november 2010, 18:15
Vanemat sõpra pole :/ Vend on vanem aga ta teises koolis ja ei teeks seda neveever
see klassivend on ise ka mingine 15a. niietjhm
|
+-0
|
|
Hinnang: 38
Aasta naine 2011
|
11. november 2010, 19:32
Aga kas sa selle peale ei ole mõelnud, et võib-olla sa meeldid talle? Kui tüdruk põhikooliajal poisile meeldib, siis ta tavaliselt hakkab kiusama. Selles suhtes, et ta norib ju sellepärast, et sinu tähelepanu saada. Aga kiusajad on üldjuhul nõmedad. Sellepärast ma soovitan sul tähelepanu pöörata just teistele poistele ehk kui see põhikiusaja tuleb oma sõpradega mõnitama sind, siis ära sellest põhitüübist välja tee ja ürita rohkem tähelepanu teistele pöörata. Võib-olla nõme nõuanne, aga see töötab
|
|
+-0
|