| Autor |
Teade |
|
Hinnang: 4
|
RE: Kiusamine/Norimine
12. november 2010, 0:20
Mind kiusati ka ja tean kui lootusetu see kõik tundub. Mina sain oma kiusajatest lahti sellega,et ütlesin vastu rõvedamalt,valusamalt,õelamalt või kerasin selle mõnituse kuidagi kiusaja vastu. Ja kohe ikka väga peenelt, et ta ei saaks midagi vastu ka rohkem ülbitseda.
Ja kui õpetaja sind ei kuula siis lähed ta juurde koos emaga/isaga, kuna õpetajad üldiselt ei viitsi lapsevanemaga tegeleda hakkab ta pigem probleemiga tegelema kui kuulab lapsevanema nurisemist.
|
|
+-0
Oled kindel, et soovid postituse kustutada?
|
|
Hinnang: 6
|
12. november 2010, 11:04
Ütleme nii, et kõik olenebki tegelikult kiusajast, mitte kiusatavast. Ma mõtlen just seda, kuidas vastu hakata. Kõik oleneb selle kiusaja probleemist.
On neid, kellele sa lihtsalt ütledki vastu ja sellest piisab. Ja on neid, kes tuleb füüsiliselt paika panna. Ma ei poolda üldse vägivalda, ma väldin seda igal võimalusel, mul on vastik seda filmideski vaadata. Aga hetkel, kus mu sõbra vend lihtsalt peksti läbi temast 4 aastat vanemate tüüpide poolt põhjusel, et ta keeldus oma iPhone'i neile loovutamast, olin mina see, kes palus, et keegi neile samamoodi teeks.
Üleüldse, ma ei mõista, mis toimub. See eeltoodud juhtum oli teine taoline, kus inimest kiusati selle tõttu, et tal üldse on või on parem telefon. Ühe sõbranna noorem õde, kes õpib 2. klassis keeldub oma telefoni kooli kaasa võtmast kuna teda kiusatakse sellepärast, et tal on telefon.
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 0
|
12. november 2010, 16:52
Jah olen selle meeldimisele mõelnud, kevadel klassiõhtul(ööbimisega) Karjus ta mulle ,,Äkki tahan sind" Ta ennem hüüdis mu nime ja küsimusele "Mis Tahad?" ta vastaski nii. Ka ema on öelnud, et püüab sinu tähelepanu.
Täna klassis pöörasid äkki kõik tema vastu s.h poisid. Neljapäeval kekas ta noris mind ja isegi klassiõed tulid appi ja mölisesid temaga. täna samuti sai isegi natuke peksa PLIKALT. Ja siis mina mölisesin ka, kui ta kutsus mind jälle "fatsnikle" iks, ja paksukest suvelaagi ülemaks ormth. Karjusin ma üle garderoobide vastu, et ma vähemalt olen keegi, erinevalt sinust(poisist) Seepeale jäi tal suu kinni ja tormas suitsupausile(või läks lihtsalt nendega kaasa) =D
Edit: Märkasin, et teisel lehel on ka vastuseid.
Täna hommikupoolikult sain ilusa kõlava tervituse osaliseks "Fatsnicle" See peale ma külmalt naersin-naersin talle peaaegu näkku. Ja terve ülejäänud päev oli rahulik v.a Viimases tunnis ja garderoobides(loe ülevalt)
Viimases tunnis ta meelega takerdus mu koti otsa :S Ta läks minu ees olevasse arvutisse(teise poisi kõrvale) Ta seisis seal ja mul oli tunne, et nüüd ma virutan vasta kukalt
»Don\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'t Regret Anything You Do Because In The End, It Makes You Who You Are « |
|
+-0
|
|
Hinnang: 6
|
12. november 2010, 20:29
Mis vanuseklassiga tegemist? Lugesin kuskilt suitsupausi välja.
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 147
Aasta jutustaja 2011
2011 meeskonnaliige
2010 meeskonnaliige
Hard Worker
|
12. november 2010, 20:43
domain kirjutas 12 november 2010 20:29:
Mis vanuseklassiga tegemist? Lugesin kuskilt suitsupausi välja.
Esimeses postituses on mainitud 7. klassi. Ehk siis vanuseklass peaks olema 14-15.
|
|
+-0
|
|
|
14. november 2010, 10:33
13-15 üks on isegi vist 16 Täpselt ei tea
»Don\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'t Regret Anything You Do Because In The End, It Makes You Who You Are « |
|
+-0
|
|
|
23. detsember 2010, 13:38
Võibolla on minu lapsepõlv - puberteedi iga olnud väga fucked-up, aga üldiselt meie "norimine" oli kambaga teisele kallale minemine ja meie "vastu hakkamine" oli klaasi kildude ja kividega loopimine. Kuid tsiviliseeritum vastu hakkamine oleks kõige aksepteerimine. Keegi ütleb, et sa oled see-asi-mingine-värk ja sa ütled, jah ma olengi see-asi-mingine-värk, ja pikka aega ta ei viitsi enam midagi mõnitada, kuna ta saab aru, et sind see ei kõiguta ja see ei paku talle pinget.
Mul pole õrna aimugi, kas see siia teemasse just kõige paremini sobib, aga ehk kunagi kui planeedilt maa on elu kadunud, tulnukad leiavad mingid google serverid ja siis sellega ka minu sõnad.
“Never forget that everything Hitler did in Germany was legal.” - Martin Luther King, Jr. |
|
+-0
|
|
Hinnang: 1
|
23. jaanuar 2011, 13:03
Mind kiusati ka eelmisel aastal. See oli siis üheksanda klassis. Kiusasid kõik klassiõed. Ma pole siiani aru saanud, MIKS nad mind kiusasid või mis nende probleem oli. Väga ei huvitanud ka. Alguses oli väga raske, tihti peale läksin koju ja nutsin, kuigi ma pole eriline piripill. Kui ma kevadeks ka nende solvangutele absoluutselt reageerinud polnud, sai neil siiber ja nad leidsid endale elu. Ütlesin neile mõned korrad midagi vastu ka, aga sarkasm on neile liiga peen asi, nii et erilist kasu polnud. Seega hoidsin omaette ja kasvatasin omale paksu naha. Poistel polnud minu vastu midagi, nii et saingi paari klassivennaga headeks sõpradeks ja pärast lõpetamist saame kokku ja meenutame "vanu häid aegu" : D
|
|
+-0
|
|
|
31. jaanuar 2011, 15:54
Õnneks on see norimine rahunenud, harva tuleb seda ette, aga nüüd ta norib väikest 1.klassi tüdrukut, SAMAMOODI, muidugi ei pruugi ta aru saada mida see tähendab, ent mina tean ja kui seda kuulen tahaks klassivennale kallale karata, aga samas koridoris on veel 10.klass Ja pole mul vaja marki täis ju teha.
Omg. Too samune noriv klassivend on mind vahtima tunniajal hakanud ;o Pidevalt avastan kuidas ta minu poole vahib
|
+-0
|
|
|
04. oktoober 2011, 17:58
Tere, ma pole ammu siin foorumis käinud Aga nüüd olen tagasi. Vahepeal on palju muutunud. Klassivennal ilged jamad, mind ta enam ei nori. Aga minuga endaga on endiselt palju halvasti, ent tunnen et asjad hakkavad taas paremaks minema. Iseasi kui kauaks. Ent koolis ei saa ma endiselt mina ISE olla.. Pean teesklema.:'(
|
+-0
|