Logi sisse noortele.ee kasutajatunnusega
... kasuta Facebooki audentimist

Miks Facebook?

Noortele.ee keskkond ei taha olla koormaks sinu mälule, et peaksid veel ühe kasutajatunnuse ning salasõna meelde jätma.

Oled uus liige...

Pole vaja täita igavat ankeeti, lihtsalt autendi ennast ning vali endale meeldiv alias, kuidas teised sind siin kutsuvad. Ära muretse, sinu isikuandmed on kaitstud

Ei ole veel kasutajat? Registreeri end siin!

Mannu & rasedus .

1 , 2 , 3 , 4 ... , 7 , 8 , 9 Järgmine
Autor Teade
Hinnang: 1

RE: Mannu & rasedus .

04. jaanuar 2011, 17:20 Tere !
Olen juba 12-nädalat rase ja pole julgenud kellegile rääkida perekonnas.
Poiss teab seda juba alguses ,kui endal kahtlused tekkisid ja me mõlemad oleme nõus sellega.
Aborti pole kohe kindlasti plaanis teha see on kõige julmem mida soovitatakse.. :/.

( http://albums.rate.ee/s3/1/4/3/14386688329.jpg ) - üks pilt siis minust ka. Rõõmus
+-0
Hinnang: 38

• Aasta naine 2011

04. jaanuar 2011, 18:04 Palju õnne Sulle ja ma loodan, et Sul läheb kõik hästi Rõõmus
Kui vana Sa oled?
+-0

04. jaanuar 2011, 18:17
Nicole-- kirjutas 04 jaanuar 2011 18:04:
Palju õnne Sulle ja ma loodan, et Sul läheb kõik hästi Rõõmus
Kui vana Sa oled?

Õnne tarvis Rõõmus !
16 olen aga ma arvan ,et ma suudan toime tulla ikka mingil määral , muidugi hetkeseisus ei tea kuidas pere sellele reageerib . :/
+-0
Hinnang: 6

04. jaanuar 2011, 18:18 Vanematele ei õelda aga foorumis avaldad end koos pildiga. Ma ei saa lihtsalt poindile pihta?
+2

04. jaanuar 2011, 18:24
domain kirjutas 04 jaanuar 2011 18:18:
Vanematele ei õelda aga foorumis avaldad end koos pildiga. Ma ei saa lihtsalt poindile pihta?

Ma lootsin , leida tuge ja nõu siit , mitte negatiivsust ja ülbust.
Pildiga või pildita.. mu ema ei külasta foorumeid (maitea kas kahjuks või õnneks) .
+-0
MartinG Programmeerija
Hinnang: 147

• 2010 meeskonnaliige
  • Aasta jutustaja 2011
  • 2011 meeskonnaliige
  • Hard Worker

04. jaanuar 2011, 18:27 Oleme ausad, kust mujalt võib noor inimene leida täiesti anonüümset tuge, kui noortefoorumist. Rääkides mõne nõustajaga on neil ilmselt isegi kuhugi väikese kirjaga kirjutatud kohustus jutuajamisest su vanemaid informeerida.
Jõudu sulle, kuigi ma ise väga nii noorelt lapse saamist ei toeta.
+-0
Hinnang: 38

• Aasta naine 2011

04. jaanuar 2011, 18:33
MartinG kirjutas 04 jaanuar 2011 18:27:
Oleme ausad, kust mujalt võib noor inimene leida täiesti anonüümset tuge, kui noortefoorumist. Rääkides mõne nõustajaga on neil ilmselt isegi kuhugi väikese kirjaga kirjutatud kohustus jutuajamisest su vanemaid informeerida.

Nõustun Rõõmus
+-0

04. jaanuar 2011, 18:33
MartinG kirjutas 04 jaanuar 2011 18:27:
Oleme ausad, kust mujalt võib noor inimene leida täiesti anonüümset tuge, kui noortefoorumist. Rääkides mõne nõustajaga on neil ilmselt isegi kuhugi väikese kirjaga kirjutatud kohustus jutuajamisest su vanemaid informeerida.

Tõsi.. , kuigi tänapäeval on isegi perearstidega nii et kui patsient mainib ,et mitte kellegile rääkida seda siis enamjaolt peabki see jääma saladuseks , et arstil on kohustus vaikida , muidugi leidub ka selliseid arste kes kinni ei pea kohustustest.. ja midagi pole parata.

Aitäh sellegi poolest Rõõmus ! Ma poleks kunagi arvanud ,et just mina nii noorelt võin sellise kingituse saada aga jah juhtus ,et üllatus missugune.
+-0
Hinnang: 7

04. jaanuar 2011, 19:59 Kuidas sa ise suhtud sellesse? No, selles suhtes, et kas sa oled õnnelik, et sa oled rase ja saad emaks või on see pigem eslline tunne, et aborti ei tee ja rasedus tuleb lihtsalt üle elada?

Mina nt ei kujutaks ette, kui ma rase oleks. Või kui mul juba laps oleks. Aga ma olen kindel, et aborti ma ei oleks teinud. Aga siiski, ma hoian pöialt sulle. Tubli oled. Ja hoia meid ikka kursis rasedusega. ^^
+-0

04. jaanuar 2011, 21:00
MiiMii- kirjutas 04 jaanuar 2011 19:59:
Kuidas sa ise suhtud sellesse? No, selles suhtes, et kas sa oled õnnelik, et sa oled rase ja saad emaks või on see pigem eslline tunne, et aborti ei tee ja rasedus tuleb lihtsalt üle elada?

Mina nt ei kujutaks ette, kui ma rase oleks. Või kui mul juba laps oleks. Aga ma olen kindel, et aborti ma ei oleks teinud. Aga siiski, ma hoian pöialt sulle. Tubli oled. Ja hoia meid ikka kursis rasedusega. ^^

Ma olen nii õnnelik ja samas nii segaduses ,et maiteagi.. see on lihtsalt nii erakordne ,kui on nii palju rõõmu ühel ajal , eks see raseduse üle elamine väga jube ei olegi.. kõige alguses oli ikka jube paha olla ja süüa ei saanud midagi.. nagu tahaksid , aga sa ei suuda. Lõhnadega samuti vahepeal oli nii et värsket õhku kiiremas korras muidu on nii paha olla et tahaks isegi pikali visata ja külma vett juua.. Ma õpin veel toitlustusteenindust ja siis kui köögis praktikatunnid on.. siis tõesti üks kord möödus mul halva enesetundega köögis mõni teine põdes jällegi pohmakat ja siis oli pisut naljakas vaadata .
Nüüd muidugi hakkab see halb enesetunne üle minema , et parem on olla ja väsimust pole ka enam nii hullult nagu ennem. Nüüd üleeile käisin ka arsti juures ja pidin andmed kirjutama ja sain ka uuesti ultraheli teha Rõõmus nii äge oli .. pisike liigutas sõrmi ja ta oli päris suur juba. Siis mulle öeldigi et veel ei pruugi sa tunda seda kuidas ta liigutab aga igalühel on see erinev.. mõni tunneb varem liigutusi kui teine.. ja siis on soovitavam jätta kuupäev meelde millal pisike liigutas ja siis pannakse see kirja Rõõmus Uus arsti juurde käik on nüüd 3 -nädala pärast ja siis mingiaeg paluti ka issil tulla kaasa Rõõmus . Juba ootan seda huviga

Rõõmus Ikka hoian ! =)
+-0
1 , 2 , 3 , 4 ... , 7 , 8 , 9 Järgmine
Postitusi kokku 20371
Teemasid kokku 1367
Kasutajaid kokku 3425

Meie uusim kasutaja on
LiinaO
Foorumis on hetkel 9 registreeritud kasutajat ning 16 külalist
Registreeritud kasutajad: Kuno  avatar Kuno Postitusi: 2058
Hinnang: 70
Saada sõnum
, Rnz.  avatar Rnz. Postitusi: 616
Hinnang: 65
Saada sõnum
, Elar  avatar Elar Heihei Postitusi: 619
Hinnang: 15
Saada sõnum
, Lii  avatar Lii Väravake Postitusi: 200
Hinnang: 32
Saada sõnum
, Jane  avatar Jane Do not disturbe! Postitusi: 184
Hinnang: 13
Saada sõnum
, Mell  avatar Mell neverevereveragain Postitusi: 449
Hinnang: 18
Saada sõnum
, MartinG  avatar MartinG Programmeerija Postitusi: 1209
Hinnang: 147
Saada sõnum
, krissu2245  avatar krissu2245 Kui keegi sind ei hinda, siis oled sa hindamatu. Postitusi: 27
Hinnang: 0
Saada sõnum
, Nunnukas Nunnukas Postitusi: 5
Hinnang: 0
Saada sõnum