| Autor |
Teade |
|
Hinnang: 1
|
RE: Mannu & rasedus .
04. jaanuar 2011, 17:20
Tere !
Olen juba 12-nädalat rase ja pole julgenud kellegile rääkida perekonnas.
Poiss teab seda juba alguses ,kui endal kahtlused tekkisid ja me mõlemad oleme nõus sellega.
Aborti pole kohe kindlasti plaanis teha see on kõige julmem mida soovitatakse.. :/.
( http://albums.rate.ee/s3/1/4/3/14386688329.jpg ) - üks pilt siis minust ka. 
|
|
+-0
Oled kindel, et soovid postituse kustutada?
|
|
Hinnang: 38
Aasta naine 2011
|
04. jaanuar 2011, 18:04
Palju õnne Sulle ja ma loodan, et Sul läheb kõik hästi
Kui vana Sa oled?
|
|
+-0
|
|
|
04. jaanuar 2011, 18:17
Nicole-- kirjutas 04 jaanuar 2011 18:04:
Palju õnne Sulle ja ma loodan, et Sul läheb kõik hästi
Kui vana Sa oled?
Õnne tarvis !
16 olen aga ma arvan ,et ma suudan toime tulla ikka mingil määral , muidugi hetkeseisus ei tea kuidas pere sellele reageerib . :/
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 6
|
04. jaanuar 2011, 18:18
Vanematele ei õelda aga foorumis avaldad end koos pildiga. Ma ei saa lihtsalt poindile pihta?
|
|
+2
|
|
|
04. jaanuar 2011, 18:24
domain kirjutas 04 jaanuar 2011 18:18:
Vanematele ei õelda aga foorumis avaldad end koos pildiga. Ma ei saa lihtsalt poindile pihta?
Ma lootsin , leida tuge ja nõu siit , mitte negatiivsust ja ülbust.
Pildiga või pildita.. mu ema ei külasta foorumeid (maitea kas kahjuks või õnneks) .
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 147
2010 meeskonnaliige
Aasta jutustaja 2011
2011 meeskonnaliige
Hard Worker
|
04. jaanuar 2011, 18:27
Oleme ausad, kust mujalt võib noor inimene leida täiesti anonüümset tuge, kui noortefoorumist. Rääkides mõne nõustajaga on neil ilmselt isegi kuhugi väikese kirjaga kirjutatud kohustus jutuajamisest su vanemaid informeerida.
Jõudu sulle, kuigi ma ise väga nii noorelt lapse saamist ei toeta.
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 38
Aasta naine 2011
|
04. jaanuar 2011, 18:33
MartinG kirjutas 04 jaanuar 2011 18:27:
Oleme ausad, kust mujalt võib noor inimene leida täiesti anonüümset tuge, kui noortefoorumist. Rääkides mõne nõustajaga on neil ilmselt isegi kuhugi väikese kirjaga kirjutatud kohustus jutuajamisest su vanemaid informeerida.
Nõustun
|
|
+-0
|
|
|
04. jaanuar 2011, 18:33
MartinG kirjutas 04 jaanuar 2011 18:27:
Tõsi.. , kuigi tänapäeval on isegi perearstidega nii et kui patsient mainib ,et mitte kellegile rääkida seda siis enamjaolt peabki see jääma saladuseks , et arstil on kohustus vaikida , muidugi leidub ka selliseid arste kes kinni ei pea kohustustest.. ja midagi pole parata.
Aitäh sellegi poolest ! Ma poleks kunagi arvanud ,et just mina nii noorelt võin sellise kingituse saada aga jah juhtus ,et üllatus missugune.
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 7
|
04. jaanuar 2011, 19:59
Kuidas sa ise suhtud sellesse? No, selles suhtes, et kas sa oled õnnelik, et sa oled rase ja saad emaks või on see pigem eslline tunne, et aborti ei tee ja rasedus tuleb lihtsalt üle elada?
Mina nt ei kujutaks ette, kui ma rase oleks. Või kui mul juba laps oleks. Aga ma olen kindel, et aborti ma ei oleks teinud. Aga siiski, ma hoian pöialt sulle. Tubli oled. Ja hoia meid ikka kursis rasedusega. ^^
|
|
+-0
|
|
|
04. jaanuar 2011, 21:00
MiiMii- kirjutas 04 jaanuar 2011 19:59:
Kuidas sa ise suhtud sellesse? No, selles suhtes, et kas sa oled õnnelik, et sa oled rase ja saad emaks või on see pigem eslline tunne, et aborti ei tee ja rasedus tuleb lihtsalt üle elada?
Mina nt ei kujutaks ette, kui ma rase oleks. Või kui mul juba laps oleks. Aga ma olen kindel, et aborti ma ei oleks teinud. Aga siiski, ma hoian pöialt sulle. Tubli oled. Ja hoia meid ikka kursis rasedusega. ^^
Ma olen nii õnnelik ja samas nii segaduses ,et maiteagi.. see on lihtsalt nii erakordne ,kui on nii palju rõõmu ühel ajal , eks see raseduse üle elamine väga jube ei olegi.. kõige alguses oli ikka jube paha olla ja süüa ei saanud midagi.. nagu tahaksid , aga sa ei suuda. Lõhnadega samuti vahepeal oli nii et värsket õhku kiiremas korras muidu on nii paha olla et tahaks isegi pikali visata ja külma vett juua.. Ma õpin veel toitlustusteenindust ja siis kui köögis praktikatunnid on.. siis tõesti üks kord möödus mul halva enesetundega köögis mõni teine põdes jällegi pohmakat ja siis oli pisut naljakas vaadata .
Nüüd muidugi hakkab see halb enesetunne üle minema , et parem on olla ja väsimust pole ka enam nii hullult nagu ennem. Nüüd üleeile käisin ka arsti juures ja pidin andmed kirjutama ja sain ka uuesti ultraheli teha nii äge oli .. pisike liigutas sõrmi ja ta oli päris suur juba. Siis mulle öeldigi et veel ei pruugi sa tunda seda kuidas ta liigutab aga igalühel on see erinev.. mõni tunneb varem liigutusi kui teine.. ja siis on soovitavam jätta kuupäev meelde millal pisike liigutas ja siis pannakse see kirja Uus arsti juurde käik on nüüd 3 -nädala pärast ja siis mingiaeg paluti ka issil tulla kaasa . Juba ootan seda huviga
Ikka hoian ! =)
|
|
+-0
|