| Autor |
Teade |
Hans It's all in your mind.
Hinnang: 32
Hard Worker
|
RE: Mis erakonda toetate?
15. jaanuar 2012, 9:11
Natuke poliitilist teemat. Ei ole ise küll teab mis suur poliitika jälgija, kuid teatav huvi on siiski olemas. Ise leian, et antud loetelust on ainukesed mõistlikud variandid Reformierakond või Sotsiaaldemokraadid, olles aga esimese poolt...
Teemas võiks arutleda ka üldiste Eesti poliitikat puudutavate teemade üle.
Rohkem: http://et.wikipedia.org/wiki/Eesti_erakondade_loend
It's all in your mind. California dreaming. I ♥ New York. |
|
+-0
Oled kindel, et soovid postituse kustutada?
|
Hard Worker
|
15. jaanuar 2012, 9:14
Oskab keegi muidu täpsemalt tuua välja oma seisukohti Kõrgharidusreformi osas?
|
+-0
|
|
Hinnang: 65
|
15. jaanuar 2012, 10:04
Rohelisi toetan. Või tegelikult ei toeta, aga tagantjärele on kahju, et nad riigikokku ei saanud, ehk oleks natukenegi kainet mõistust ja tasakaalu riigikokku toonud. Keskerakond - keskerakonnas on mõned mõistlikud figuurid, aga kuni Savisaar on erakonna eesotsas, ei ole sealt midagi head oodata. Sotsid - lihtsalt kari imelikke. Erakonna senine esimees Sven Mikser on ülimalt antipaatne isik, kellele on näkku kirjutatud - ma olen elus ebaõnnestunud ja suudan ainult poliitikas mees olla. Lisaks veel tegu Savisaare endise õpipoisiga. Ja ma pole siiamaani aru saanud, mis maailmavaated sotsidel Eestis ikkagi on... IRL - poistebänd müüb elamislubasid ja kui kampsunid selle peale köhatada julgevad, ei tee mitte keegi sellest välja. Res Publica leer on Isamaaliidu ära lämmatanud ja teevad, mis ise heaks arvavad. "Äraostmatud" müüsid oma hea nime odavalt (kriminaalse taustaga) vene ärimeestele maha. RE - Ansipi ülbus on ületanud igasugused piirid. Näiteks EFSF'i hääletus - valitsus ütleb riigikogu liikmetele, et EFSF on niivõrd keeruline mehhanism, et lollid riigikogulased sellest nagunii aru ei saa, aga asi on vaja kiirelt läbi suruda, nii et hääletage poolt. Kui keegi midagi Ansipit puudutavat negatiivset ütleb, olgu see tõde või vale, mõlemal juhul Ansip lihtsalt naerab selle peale ja nimetab inimest rumalaks vms. Ansipi liiga üleolev suhtumine ja RE populism on igasuguse austuse selle erakonna vastu nullinud.
Kokkuvõttes võib öelda, et tõsiseltvõetavatest erakondadest polegi keegi sümpaatne. Varem olin IRLi pooldaja, aga enam mitte. Kui vahepeal uut erakonda ei teki või praegustes tugevaid muutuseid ei toimu, hääletan järgmistel valimistel Roheliste poolt. Aga tegelikult oleks Eestis vaja uut poliitilist jõudu. Sellest võiks midagi tugevat välja kasvada.
PS. Pollis on Erakond Eesti Kristlikud Demokraadid kaks korda.
not bad |
|
+-0
|
Hard Worker
|
15. jaanuar 2012, 10:09
Eemaldasin selle variandi, aga ma ei teadnud, et salvestatud vastus ära kustus sellega kahjuks...
|
+-0
|
|
Hinnang: 1
|
19. jaanuar 2012, 10:13
Reformierakond ei valeta xD .
|
|
+-0
|