| Autor |
Teade |
|
Hinnang: 70
Aasta troll 2011
|
RE: MuPoga või MuPota?
13. jaanuar 2011, 23:41
Viimasel ajal on meedias juttu olnud sellest, et MuPo peaks ära kaotama, kuna tegu on nö. tühikargajatega, kes linna raha kulutavad ning kelle kasutegur ühiskonnas on üsna väike...
Mida Teie arvate, kas MuPo peaks kaotama või MuPo on väärt organ, mis peaks igaljuhul oma tegevust jätkama?
|
|
+-0
Oled kindel, et soovid postituse kustutada?
|
|
Hinnang: 4
|
13. jaanuar 2011, 23:48
Minu elu pole Tallinna Munitsipaalpolitsei vähimalgi määral muutnud. Minu poolest võivad nad olemata olla.
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 70
Aasta troll 2011
|
14. jaanuar 2011, 0:07
Tänases TallinnaPostimehes on ka üks huvitav artikkel, kus Lang avaldab arvamust MuPo osas:
Rein Lang kirjutas:
Justiitsminister Rein Lang rõhutas valitsuse tänasel pressikonverentsil, et Tallinna munitsipaalpolitsei on väga piiratud volitustega korrakaitseüksus, millel pole mingit pistmist politseiga.
«Eestis on seaduse alusel olemas üks politsei, see on Eesti politsei, mis administratiivselt kuulub politsei- ja piirivalveameti koosseisu, need on sinises mundris mehed, autod on sinised ja valged ning peale on kirjutatud «politsei»,» toonitas Lang.
«Kogu see jant, mis toimub Tallinnas, kus sõidetakse ringi kollaste vilkuritega roheliste autodega ja kantakse sõjaväelisi rohelisi mundreid, see ei ole politsei,» lisas ta.
Langi sõnul on munitsipaalpolitsei näol tegemist väga piiratud volitustega Tallinna korrakaitseüksusega. «Jah, nad võivad kontrollida parkimist ja ega koerakaka maas ei ole, et rõdul ei ripuks pesu üle serva, see on väga vajalik tegevus, aga selleks ei ole tarvis nimetada seda üksust politseiks ja mängida politseid,» märkis minister.
Tema hinnangul ei vaja mupo oma tööks läikivaid mundreid ega vilkuritega autosid ning seda tööd saaks teha palju lihtsamalt, odavamalt ja inimlikumalt. «Ma arvan, et see debatt seisab veel ühiskonnas ees, mis ikkagi Tallinnas inimvabaduste ja inimõiguste ümber toimub, et kas selline käitumine on aktsepteeritav või mitte,» nentis Lang.
 |
|
+-0
|
|
Hinnang: 21
Aasta kasutaja 2010
|
14. jaanuar 2011, 0:15
Ma arvan ka, et nad võiks olemata olla, s.t. reisisaatja võiks kõiki kontrollida. Tallinn võiks raha rohkem minu õpingutesse investeerida.
 \\r\\n\\r\\nhttp://www.formspring.me/Liiiisu |
|
+-0
|
|
Hinnang: 1
|
15. jaanuar 2011, 0:56
Olen 100% erapooletu .
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 1
|
09. august 2011, 14:47
Mina olen aga päri hr Langi ütlustega. Ma ei olegi siiani aru saanud kuidas on suudetud sellist asutust nii kaua töös hoida mingi munitsipaalPOLITSEI nimetusega, kuigi politseiga ei ole seal mitte mingisugust pistmist.
|
|
+1
|