Logi sisse noortele.ee kasutajatunnusega
... kasuta Facebooki audentimist

Miks Facebook?

Noortele.ee keskkond ei taha olla koormaks sinu mälule, et peaksid veel ühe kasutajatunnuse ning salasõna meelde jätma.

Oled uus liige...

Pole vaja täita igavat ankeeti, lihtsalt autendi ennast ning vali endale meeldiv alias, kuidas teised sind siin kutsuvad. Ära muretse, sinu isikuandmed on kaitstud

Ei ole veel kasutajat? Registreeri end siin!

MuPoga või MuPota?

Autor Teade
Hinnang: 70

• Aasta troll 2011

RE: MuPoga või MuPota?

13. jaanuar 2011, 23:41 Viimasel ajal on meedias juttu olnud sellest, et MuPo peaks ära kaotama, kuna tegu on nö. tühikargajatega, kes linna raha kulutavad ning kelle kasutegur ühiskonnas on üsna väike...

Mida Teie arvate, kas MuPo peaks kaotama või MuPo on väärt organ, mis peaks igaljuhul oma tegevust jätkama?

image
+-0
Siim Mr. Intiimteenus
Hinnang: 4

13. jaanuar 2011, 23:48 Minu elu pole Tallinna Munitsipaalpolitsei vähimalgi määral muutnud. Minu poolest võivad nad olemata olla.
+-0
Hinnang: 70

• Aasta troll 2011

14. jaanuar 2011, 0:07 Tänases TallinnaPostimehes on ka üks huvitav artikkel, kus Lang avaldab arvamust MuPo osas:

Rein Lang kirjutas:
Justiitsminister Rein Lang rõhutas valitsuse tänasel pressikonverentsil, et Tallinna munitsipaalpolitsei on väga piiratud volitustega korrakaitseüksus, millel pole mingit pistmist politseiga.

«Eestis on seaduse alusel olemas üks politsei, see on Eesti politsei, mis administratiivselt kuulub politsei- ja piirivalveameti koosseisu, need on sinises mundris mehed, autod on sinised ja valged ning peale on kirjutatud «politsei»,» toonitas Lang.

«Kogu see jant, mis toimub Tallinnas, kus sõidetakse ringi kollaste vilkuritega roheliste autodega ja kantakse sõjaväelisi rohelisi mundreid, see ei ole politsei,» lisas ta.

Langi sõnul on munitsipaalpolitsei näol tegemist väga piiratud volitustega Tallinna korrakaitseüksusega. «Jah, nad võivad kontrollida parkimist ja ega koerakaka maas ei ole, et rõdul ei ripuks pesu üle serva, see on väga vajalik tegevus, aga selleks ei ole tarvis nimetada seda üksust politseiks ja mängida politseid,» märkis minister.

Tema hinnangul ei vaja mupo oma tööks läikivaid mundreid ega vilkuritega autosid ning seda tööd saaks teha palju lihtsamalt, odavamalt ja inimlikumalt. «Ma arvan, et see debatt seisab veel ühiskonnas ees, mis ikkagi Tallinnas inimvabaduste ja inimõiguste ümber toimub, et kas selline käitumine on aktsepteeritav või mitte,» nentis Lang.

image
+-0
Hinnang: 21

• Aasta kasutaja 2010

14. jaanuar 2011, 0:15 Ma arvan ka, et nad võiks olemata olla, s.t. reisisaatja võiks kõiki kontrollida. Tallinn võiks raha rohkem minu õpingutesse investeerida.
image\\r\\n\\r\\nhttp://www.formspring.me/Liiiisu
+-0
Eku Dsau .
Hinnang: 1

15. jaanuar 2011, 0:56 Olen 100% erapooletu .
+-0
Hinnang: 1

09. august 2011, 14:47 Mina olen aga päri hr Langi ütlustega. Ma ei olegi siiani aru saanud kuidas on suudetud sellist asutust nii kaua töös hoida mingi munitsipaalPOLITSEI nimetusega, kuigi politseiga ei ole seal mitte mingisugust pistmist.
+1
Postitusi kokku 20376
Teemasid kokku 1368
Kasutajaid kokku 3425

Meie uusim kasutaja on
LiinaO
Foorumis on hetkel 7 registreeritud kasutajat ning 12 külalist
Registreeritud kasutajad: Elar  avatar Elar Heihei Postitusi: 620
Hinnang: 15
Saada sõnum
, Laura  avatar Laura Postitusi: 189
Hinnang: 5