| Autor |
Teade |
|
Hinnang: 13
|
Peale surma..?
20. august 2008, 19:50
Oodatud on kõik arutlused, mõtted, intiigid, väitlused ja muu sel teemal.
|
|
+-0
Oled kindel, et soovid postituse kustutada?
|
|
Hinnang: 2
|
Re: Peale surma..?
20. august 2008, 20:05
Ma olen kindel, et midagi seal peale surma toimub, aga ma pole veel endas selgusele jõudnud, et kas pärast eksisteerime me inglitena, loomadena, uuesti inimestena, taimedena vms, aga seda ma ei usu, et meie hing meiega koos mullas mädaneb - tules ära põleb.
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 0
|
20. august 2008, 20:31
nõme asi mida arutada minuarust.. ma küll ei viici sellise asja peale mõelda.. kui kunagi ära suren siis saan teada mis tuleb
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 1
|
20. august 2008, 20:43
Mina ei oska arvata, kas tuleb uus elu või hing elab lihtsalt edasi või lähevad pooled taevasse,pooled põrgusse või on üldse lõpp. Seda osa ma hästi ei tahaks uskuda, et pooled taeva , pooled põrgu . Ma ei oska hästi ette kujutada, et on lihtsalt lõpp. Kõik. Mitte midagi rohkem ei tule. Ausalt ei oska ette kujutada. No tegelt on ju palju kogemusi inimestel kummituste, hingede vms. Niiet nad võivad ju olemas olla, kuskil. Ma loodan, et midagi tuleb. Ma lihtsalt ei tahaks, et oleks peale surma kõik. Et mitte midagi pole . Loodan , et midagi , midagi head , ootab peale surma .
|
|
+-0
|
|
|
20. august 2008, 22:07
Kusjuures mulle meeldiks idee, et vahetult hetk pärast selle elu lõppu saan uue, ehk teisisõnu ajas ei kaotaks midagi, ainult sünniks uues kehas uude perre uue inimesena. Mäletada ei tahaks sellest elust midagi, kõike on uuesti kogeda palju parem ja põnevam, samuti eiraks see elu mõtet, sest ma ju elaksin mõnes mõttes vana inimesena edasi.
Samas ei eita ma ka seda, et algab uus elu kusagil mujal, vaimsel tasandil or something.
|
|
+-0
|
|
|
20. august 2008, 23:09
Peab tõdema, et ka mulle meeldiks uuesti sündida kohe, aga mulle meeldiks teada, kus ma eelmises elus elasin või et ma teaks, kellega ma sõbrustasin või et mis juhtus jms, aga .. samas see ei oleks hea kaa. Ma olen korduvalt mõelnud sellele .. ning ma ei ole ka selles osas otsusele jõudnud, et kas ma tahaks teada, mida ma eelmises elus tegin ning kes ma olin ja kus ma olin.
Samas peale sõbrannade surma ( üks neist oleks täna 15 saanud ) olen ma siiski uskunud või tahtnud uskuda, et nad valvavad kuskil meie üle, ja sel juhul ei oleks nad saanud kohe uuesti sündida, niiet ma ei tea, mida mõelda jällegi..
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 1
|
20. august 2008, 23:58
Vot mõnes mõttes mina tahaks ka kohe uuesti sündida, kuid samas meeldib mullegi mõelda, nagu Nelele, et need, kes on lahkunud, on kusagil ja valvavad meie üle. Niiet ma ka ei tea, mida mõelda. Samas kui need hinged on kuskil ja valvavad, kas nad on siis igavesed ? Kui ma suren, kas ma pean siis igavesti olema hing, kes valvab? ohh, ma ei tea...
|
|
+-0
|
|
|
21. august 2008, 0:11
Selle inglite kohapealt minuarvates on nii, et see kõik on ju enamasti meie peas. St me ei saa kunagi tõendit tõenäoliselt, et kas nad on olemas. Mingi aja nad on seal üleval ja valvavad ja siis kui nendearvates oleme me piiisavalt tugevad, siis nad võivad ju ka uuesti sündida, sest meie oleme oma tee leidnud ja samas me teame ju ikka veel, et nad on seal üleval, kuigi enam ei ole.
See on nagu rattaga sõitma õppimine, kui tead, et ema hoiab sadulast kinni ja lõpuks avastad, et keegi ei hoia enam kinni, aga sa sõidad ja sa ei kukkunud.
Ja võibolla neid polegi seal üleval, kuid meie mõtte võim on nii tugev, et see tekitab meie jaoks nad sinna ja me oleme ise tugevamad tänu sellele kindlustundele.
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 13
|
21. august 2008, 14:05
Räägitakse, et hing pidi peale surma seitse päev oma füüsilise keha ning lähedaste juures viibima. Ei kujuta ette, kuid seega ei oleks ilmselt kohe uuesti sündimine võimalik. Samas, kui midagi sellist üldse toimuks oleks see pikk protsess. Ehk sajand, aastatuhat või enamgi?
kirjutas:
Eelmise elu elasid naisena.
Elukutse eelmises elus oli:
Näitleja, tantsija, teiste lõbustaja.
Sünnikoht eelmises elus:
Arktika
Iseloomult olid eelmises elus:
Otsustusvõimeline, hulljulge, kangekaelne fanaatik. Kütt, nõid, ateist või usutegelane.
Sündisid umbes aastal 700.
Ei usu. :S
|
|
+-0
|
|
|
24. august 2008, 19:58
Kimbatus, lootus (lollus) panevad meid mõtlema, et hing, mis lahkub (ka minu arvates) füüsilisest kehast "kehastub" ümber kellekski spirituaalseks.
Ükskõik kas see on nii või ei?! soovitus minu poolt: ärge uskuge seda, elate paremat elu!
TE ELATE ÜKSKORD, KASUTAGE SEDA!
Kas see mitte ei kõla nagu mingi bingo võidu pileti auhind? jah? NO KASUTAGE SIIS!
... see kõik on kinni vaimus
|
|
+-0
|