Logi sisse noortele.ee kasutajatunnusega
... kasuta Facebooki audentimist

Miks Facebook?

Noortele.ee keskkond ei taha olla koormaks sinu mälule, et peaksid veel ühe kasutajatunnuse ning salasõna meelde jätma.

Oled uus liige...

Pole vaja täita igavat ankeeti, lihtsalt autendi ennast ning vali endale meeldiv alias, kuidas teised sind siin kutsuvad. Ära muretse, sinu isikuandmed on kaitstud

Ei ole veel kasutajat? Registreeri end siin!

Peale surma..?

Autor Teade
BlocPartyFan Laika
Hinnang: 1

Re: Peale surma..?

29. oktoober 2008, 2:26 Ma usun ka taassündi. See on kõige loogilisem(ma olin eelmises elus muideks mees ). Sest kui mõelda kui palju hingesid oleks siin maailmas kui nad ei läheks teise kehasse. Neid hulguks siis siin liiga palju. Ja kust tuleksid siis uued hinged uutesse inimestesse?...
Minu arvates need vanad ja juba eesmärgi saavutanud hinged lähevad kuhugi kõrgemale või siis haihtuvad.
Nojah eks nii nagu igaüks seda soovib nii ka tema hingel läheb Rõõmus
+-0
Hinnang: 2

Re: Peale surma..?

18. aprill 2010, 22:46 Inimesed ei suuda mõelda lõpmatusele. Olen täiesti veendunud, et peale surma on lihtsalt üks lõpmatu ilma unenäota uni. Ei tahakski uuesti elada.
+-0
cho
Hinnang: 0

RE: Peale surma..?

30. detsember 2010, 17:09 ma just eile mõtlesin seda asja :D

inimliik on ju nii imeline, inimene vallitseb maailmat. ehk sellepärast ei tahetagi mõelda et siis kui juhtub nii kurvasti et ära sured, ei juhtu midagi. vihmaussid söövad su lihtsalt ära. see mõte rahuldab harvasid :D
seepärast ongi pakutud, et hing on midagi erilist, midagi sellist mis võib jätkata elu kas selles maailmas, taevas, põrgus või mingi teise eluka sees. mitte keegi ei tea mis meiega juhtub, aga väga lohutav võib olla mõelda et kõik ei olegi läbi siis kui mu keha tegutsemise ära lõpetab. mina isiklikult tahan küll mõelda et minu hing jääb kasvõi kuidagigi elama. aga võibolla ma veel lepin ära ka selle võimalusega, et minust saab vihmausside magustoit, mitte midagi enamat. :D
image
+-0
Siim Mr. Intiimteenus
Hinnang: 4

RE: Peale surma..?

10. jaanuar 2011, 22:11 Vau, mingi 3 aastat vana teema, aga ütlen oma mõtte ka.

Mina enamusel ajast ei mäleta oma unenägusid. Ehk ma ei näegi neid? Surm võib ka ehk samasugune olla, lakooniline, tume, vaikne. Huvitav...
+-0
Postitusi kokku 20376
Teemasid kokku 1368
Kasutajaid kokku 3425

Meie uusim kasutaja on
LiinaO
Foorumis on hetkel 7 registreeritud kasutajat ning 11 külalist
Registreeritud kasutajad: Elar  avatar Elar Heihei Postitusi: 620
Hinnang: 15
Saada sõnum
, Laura  avatar Laura Postitusi: 189
Hinnang: 5