Logi sisse noortele.ee kasutajatunnusega
... kasuta Facebooki audentimist

Miks Facebook?

Noortele.ee keskkond ei taha olla koormaks sinu mälule, et peaksid veel ühe kasutajatunnuse ning salasõna meelde jätma.

Oled uus liige...

Pole vaja täita igavat ankeeti, lihtsalt autendi ennast ning vali endale meeldiv alias, kuidas teised sind siin kutsuvad. Ära muretse, sinu isikuandmed on kaitstud

Ei ole veel kasutajat? Registreeri end siin!

Politsei

1 , 2 , 3 , 4 Järgmine
Autor Teade
Hinnang: 17

Politsei - head ja vead.

25. juuli 2008, 22:26 Mida arvate Eesti Politseist ?

Kas Teil on häid/halbu kogemusi politseiga ?
Kas usaldate Eesti Politseid ?
+-0
Hinnang: 0

Re: Politsei

25. juuli 2008, 22:30 hah , mul neid kogemusi igasuguseid ,
nende eest ära jooksund kenasti mitu sada korda ja tunnistaja olnd ja kaasosaline olnd ja siis ise jama keerand ja oi noo önneks enam ple jamasid nendega ! Naerab

mh , kusjuures , see kas nad head vöi halvad ma öelda ei oska sest oleneb politseist osad rangemad kui teised noo ! Naerab aga noo üldiseslt vörreldes välismaa omadega on eesti omad super ! Naerab
+-0
Henri yee-haa!

25. juuli 2008, 23:33 Viimasel ajal jäävad politseinikud mulle rattasõidul ette, mõõdavad kõnniteel seistes autode kiirust, kattes nii kõnnitee ära. Naerab

Muidu pole midagi viga, aga ette jäävad ja ma ei sõida autogagi ju.
+-0
Merli tsau, mis teed?
Hinnang: 1

25. juuli 2008, 23:39 Varem olin Eesti Politseist heal arvamusel, aga nüüd enam ei ole . Põhjus on väga lihtne - omad kogemused . Meil on kahel järjestikusel suvel olnud autodega jama. Üks varastati ära- oli olemas tunnistaja, kes käis vargaid tuvastamas, hiljem politsei väitis, et keegi pole tuvastanud kedagi ja asi on jäänud sinnapaika. Auto leiti üles kraavist segi pekstuna . Mingeid märke pidanuks ometi olema. Hea töö, hea töö .
Selle suve algul tegime avarii, milles polnud meie süüdi. Meile keeras auto ette . Kuna töö ettekeeranud auto sõitis ise minema ja meie numbrid ei näinud, siis asi jäi pmts sinnapaika. Olgu öeldud, et me käisime oma 5 korda üle katuse. Paar päeva hiljem juhtus samasugune õnnetus ettekeeramisega, kuid siis olid internetis küll üleval otsimiskuulutused, et otsitakse ettekeeranud autot. Meil ei tehtud midagi. hea töö, hea töö .
Ja ma tean , et mu sõbranna õe tööjuurest varastati ATV ära, nad helistasid kohe politseisse, neil olid numbrimärgid ja kõik olemas, aga politsei ei teinud pmts mitte midagi . Hea töö, hea töö .
Aga see on ju siiski VILJANDIMAA politsei . Mida head ma siis arvama neist peaks ? Haa , mitte midagi . Ei usalda ka enam politseid .
+-0
Nele mõmmik
Hinnang: 2

26. juuli 2008, 12:15 Viljandimaa on jah sealkohal esimene, Jõgevamaa teine. Merlii, me jagame esimest-teist kohta.

Üldiselt mulle ei meeldi politseionud kohe üldse. Nad on nii ebavõrdsed ju. Näiteks mind häirib, et mõni saab suitsetamisega vahele jäädes hoiatuse lihtsalt, teine saab kohe hullu trahvi. Siis näiteks kui mu sõber on jumala täis ( 19 aastane ), viiakse platele, küsitakse küsimus ja kui tema ei vasta, pannakse hullult vastu lõugu talle, see pole ka minuarvates normaalne. Ooodaku siis kuni poiss kaineks saab, mitte ärgu hakaku tampima.

Üks abipolitseinik rääkis kord, et öörahu rikkumise eest ei saa trahvi teha enam, et saab ainult paluda vaiksemaks keerata. Ometi tehti mu sõbrale trahv öörahu rikkumise eeest, 1500.-. Mina olin muidugi kaasosaline, jeje, see selleks. Kusjuures seee ei olnud enamöörahu rikkumine, sest kell poli mingi 6:05, öörahu lõpeb kell 6. Naabrid olid rääkinud, et me ööläbi lärmasime, ainus lärm oli see, et veinipudel kukkus ümber, siis ta käis õiendamas, et mis te kolistate, ülejäänud öö oli jumala vaikne, muusika suht vaikselt ja värki. See, et korteris elatakse ei tähenda, et elu peab seisma jääma. Korterisse kolijad peaks arvestama, et mõnele meeldib öösel muusikat siiski kuulata ju, ja seda võib väheke kosta olla. Igastahes see oli väga ebanormaalne. Ja meie nimed pandi kirja ilma dokumeti küsimata kuskile märkmikusse, niiet eitea, kas nad meid kavatsevad ka kuskile suuremasse kohta kirja panna, sest nad dokumenti tegelikult ei küsinud.

Ühesõnaga, mulle ei meeldi politsei.

Ahjaa, see kaa, meid süüdistati ükskord sissemurdmises puhtalt sellepärast, et me kõndisime mööda suurt teed ühest majast mööda, kuhu oli sisse murtud, me läksime sõbranna juurde peale pidu. Samas punt oli suur ja pätte oli sees, aga see polnud siiski põhjus kohe kindlalt kuskil öelda, te raudselt need murdsid sisse. Õnneks ülekuulamisega minuni ei jõutud, sest õige süüdlane andis ennast üles, see oli ka kahtlane, ma rääkisin temaga msnis ja siis ta järsku ütles, et ma pean minema ja natukese aja pärast helistati, et ta andis end üles. ( Mina kusjuures ei teadnud,. tema murdis ) niiet vägapalju kokkupuudet mul õnneks politseiga olnud ei ole, samas sõpradel on neid liigagi palju.
+-0
Elar Heihei
Hinnang: 15

30. juuli 2008, 18:00 Vaadates seda videot http://www.postimees.ee/?id=23471 tekib küsimus, kas nad saavad üldse enda tööga ausalt hakkama?

Politseist ma ei oska arvata mitte midagi. Tunduvad olevat Eestis täiesti algajad. Nissanite ja muude autode asemel tuleks osta kiiremaid autosi. Kuna ka liikluses on üha kiiremad masinad.

Neil on veel palju maad areneda.

Mina neid usaldada ei julgeks, kuna nii mõnigi neist tundub omakasupüüdlik lur*us olevat.
+-0
Sten Oh god its empty.

31. juuli 2008, 16:49 mendid on väga värdjad eestis , võin näite tuua , ment tuli lambist mu sõbrale kallale kuna tema eitas seda et tal on alkohooli kotis ja keeldus korra näidata , kui ta pärast näitas seljakoti sisu siis ment läks kiiresti auto poole ja sõitis minema.
+-0
Kristo Saarlasest mees.

05. august 2008, 23:03 Siin Saaremaal on normaalsed pollarid. Igatahes meil varastati autost kunagi ammu auto CD-makk koos mu koolikotiga ära. Paari päeva pärast olid vargad käes ning asjad tagastatud.

Kodutud sakivad Naerab..... Need on nii ülbed. Kuid Saaremaa mendid RUULIVAD...
Röösököid!
+-0

16. jaanuar 2009, 21:39 Järelikult kui politsei varastatud asja üles leiab siis on asja omaniku meelest hea politsei aga varas ilmselt kirub, et ärgu parem sellist politseid olgu kes teda kiusab! Kõik on suhteline.
Mina eelistaksin sellist politseid kes pätte rohkem kiusab ja ei pane pahaks kui ta juhuslikult tahab minu seljakoti sisu näha vaid näitan sisu kiiresti ette! Kui oma õigust taga hakkan ajama siis ehtne varas kasutab seda võimalust ära auramiseks. Oleksin sisuliselt suli kaasosaline.
Sulid kasutavadki sellist võtet. Näiteks taskuvarga sõbrad käivad ohvri lähedal nii, et varjavad päris varga tegevust oma kehaga, Kui vargus avastatakse liiga ruttu siis tõmbavad oma käitumisega kahtluse endale, kui lõpuks siiski nad läbi otsitakse ja loomulikult midagi ei leita, protesteerivad kõvasti politsei või kahtlustajate alusetu süüdistuse vastu. Loomulikult on nad hiljem saagi jagamisel osalised
+-0
Hinnang: 65

17. jaanuar 2009, 0:45 Sul paistab käpp sees olevat selles

Aga teemal - kõik, kes te ütlete, et politsei on idiootidekari jms... Mis te siis ütleksite, kui politseid poleks ja mingid süstlakangelased aknast sisse roniks ning toa tühjaks tassiks, ning mingid psühhopaadid teid külmavereliselt ära tapaksid, kui nägema juhtuksid?
not bad
+-0
1 , 2 , 3 , 4 Järgmine
Postitusi kokku 20376
Teemasid kokku 1368
Kasutajaid kokku 3425

Meie uusim kasutaja on
LiinaO
Foorumis on hetkel 7 registreeritud kasutajat ning 12 külalist
Registreeritud kasutajad: Elar  avatar Elar Heihei Postitusi: 620
Hinnang: 15
Saada sõnum