Logi sisse noortele.ee kasutajatunnusega
... kasuta Facebooki audentimist

Miks Facebook?

Noortele.ee keskkond ei taha olla koormaks sinu mälule, et peaksid veel ühe kasutajatunnuse ning salasõna meelde jätma.

Oled uus liige...

Pole vaja täita igavat ankeeti, lihtsalt autendi ennast ning vali endale meeldiv alias, kuidas teised sind siin kutsuvad. Ära muretse, sinu isikuandmed on kaitstud

Ei ole veel kasutajat? Registreeri end siin!

Politsei

Eelmine 1 , 2 , 3 , 4
Autor Teade
Sirtss peek-a-boo
Hinnang: 0

Re: Politsei

26. jaanuar 2010, 21:02 On olnud kokkupuuteid, nii positiivseid, kui ka negatiivseid.
Ma ei leia et nad teeksid nii kehva tööd, et neid peaks pidevalt kritiseerima, nagu eestlastel on komme seda teha. Samas, eestlased vinguvad ka kõige üle...
+-0
Hinnang: 9

RE: Politsei

14. september 2010, 14:35 Heh, mulle kutusuti sünnipäevaks politsei. Naerab, naabrid olid lihtsalt vihased, et ma neile olen kutsunud ja noo härra politseinik sai aru, et me ei tee tõesti midagi halba ja soovis mulle õnne ja läks minema Naerab. Niiet ütleks, et positiivne kogemus aga samas võttis värisema küll, kui ukse lahti tegin Naerab
+1
Hinnang: 70

• Aasta troll 2011

23. november 2010, 23:12 Viimane kokkupuude politseiga oli vanalinnas, kui öösel mitte just kõige kainema peaga koju tuigerdasin... küsisid dokumenti ja et "kuhu minek", ütlesin, et koju lähen Naerab andsid dokumendi tagasi ja ütlesid, et väga hea, sõbralikud tüübid olid.
image
+-0
tanello2 olen vabaduses
Hinnang: -1

09. detsember 2010, 17:58 miks ei peaks mina politseid usaldama,ma pole midagi oma riigile teinudki halba!
probleeme nendega pole,mõni kord on nad arusaamatud ja ei mõista,aga jamasid endal pole kunagi olnud.
Koolis käivad kord kahe kuu tagant narkareid koeraga klassidest otsimas,aga meie kool on puhas,jama tekkiss poole aasta eest kui mõni tüüp tuli täis kooli ja ka kanepit suitsetasid koolis.

edu meie politseile,karmimaks peaksid minema.
tanello2
+-0
Eku Dsau .
Hinnang: 1

12. detsember 2010, 21:51 Ei ole eriti nii väga kokku puutunud et oleks mingi lugu kohe aga muidu on suheliselt head kogemused .
+-0
Caspar Never give up on something you can't go a day without thinking about
Hinnang: 4

30. detsember 2010, 0:32 Siiamaani on ainult negatiivsed kogemused olnud EP'ga..
Näiteks ükskord autoga sõites võtsid maha,bmw tõmbab ikka nagu magnet mente..
Sai siis seisma jäädud,ootasin,politseinik tuli ja siis hakkas vinguma, et udukad põlevad,kuigi ta enda tööautol põlesid samamoodi ja sellepeale sai öeldud, et mis erand te olete, et teie autodel tohivad sõiduajal udutuled põleda, et kui mõni bemarivend või keegi teine sõidab udukatega,hakkate kohe ajudesse panema,sellepeale oli härra politseinikul suu kinni ja ''head teed''.

Ning on saadud ka mitmeid avaldusi tehtud neile,millest polnud mitte kui midagi kasu.
+-0
Eelmine 1 , 2 , 3 , 4
Postitusi kokku 20376
Teemasid kokku 1368
Kasutajaid kokku 3425

Meie uusim kasutaja on
LiinaO
Foorumis on hetkel 7 registreeritud kasutajat ning 12 külalist
Registreeritud kasutajad: Elar  avatar Elar Heihei Postitusi: 620
Hinnang: 15
Saada sõnum
, Laura  avatar Laura Postitusi: 189