Logi sisse noortele.ee kasutajatunnusega
... kasuta Facebooki audentimist

Miks Facebook?

Noortele.ee keskkond ei taha olla koormaks sinu mälule, et peaksid veel ühe kasutajatunnuse ning salasõna meelde jätma.

Oled uus liige...

Pole vaja täita igavat ankeeti, lihtsalt autendi ennast ning vali endale meeldiv alias, kuidas teised sind siin kutsuvad. Ära muretse, sinu isikuandmed on kaitstud

Ei ole veel kasutajat? Registreeri end siin!

Suitsetamine, tubakatooted

1 , 2 , 3 , 4 Järgmine
Autor Teade
Hinnang: 65

Suitsetamine, tubakatooted

30. jaanuar 2010, 18:29 Teete suitsu? Snusi? Mida iganes.. Mis arvate suitsetamisest? Jne.. Arutleme/väitleme sel teemal Naerab

Ise olen kooli tõttu veidike suitsetama hakanud.. Vahetundide ajal lähevad kõik suitsule, seega pole midagi targemat teha, kui ise ka minna. Klassis ka ei viitsi passida. Käin vaiksemas täiskasvanute gümnaasiumis, seega mingit koridoride peal hängimist seal ei eksisteeri. Passitakse kas klassis või suitsunurgas. Mingit nikotiinisõltuvust õnneks ei ole, lihtsalt harjumuseks kujunenud suitsetamine. Kuigi varsti lõpetan jälle mõneks ajaks ära. Ma loodan.
not bad
+-0
Rene ...
Hinnang: 5

Re: Suitsetamine, tubakatooted

30. jaanuar 2010, 18:43 Ei tee suitsu, ei hakka ka tegema. Väga mõttetu minu arust. Aga suitsetajate seltskonnas olen olnud nii koolis, kui praktika aeg tööjuures. Ei tule mul tahtmistki suitsu teha. Kodus kasuisa ja ema ka suitsetavad, aga õnneks kas õues või ventilaatori juures. Koolis ka enamus klassist suitsetab, lisaks minule 5-6 ei tee ainult, kokku on 24.
Kurb aga tõsi, enamus noored suitsetavad Õnnetu
+-0
Hanna x ♥ x
Hinnang: 2

30. jaanuar 2010, 18:59 Ei suitseta, aga kõik vahetunnid mööduvad koolis suitsualal, sest 90% mu klassist suitsetab. Niiet passiivne suitsetaja olen vist. Moraali lugema ei hakka kui keegi teine suitsetab, sinult sõbrannadele käin pinda et nad maha jätaks, suitsetavad tüdrukud pole kohe üldse mitte ilus vaatepilt minumeelest.
too many people spend money they haven’t earned, to buy things they don’t want, to impress people they don’t like
+-0
Rene ...
Hinnang: 5

30. jaanuar 2010, 19:08
Hanna kirjutas:
suitsetavad tüdrukud pole kohe üldse mitte ilus vaatepilt minumeelest.

Olen täiesti nõus Sinuga!
+-0
Hinnang: 70

• Aasta troll 2011

30. jaanuar 2010, 19:13 Ma ei tea, ma olen küll ilusaid suitsetavaid tüdrukuid näinud, arvan et see ei ole niiväga määrav. Samas halb harjumus tõesti ning mis seal salata, ka endal hetkel antud harjumus küljes... aga plaanis vaikselt maha jätta küll, eks näis.
image
+-0
Hinnang: 17

30. jaanuar 2010, 19:49 uuh, ma ei saa tegelikult aru, mis selles suitsetamises nii head on?
Noorena on ka järgi proovitud ikka, aga ma ei tea, mingit tahtmist küll selle järgi ei ole.
Eriti eemale tõukav on suitsu lõhn inimeste juures, eriti tüdrukutel. Üks pinginaaber ka suitsetab, siis mõnikord käib enne tundi tegemas. Mul pärast seal üpriski ebameeldiv istuda. Ei salli suitsu lõhna eriti üldse.

Kuno kirjutas:
Ma ei tea, ma olen küll ilusaid suitsetavaid tüdrukuid näinud, arvan et see ei ole niiväga määrav.

Mis sulle meeldiks, kui sinu tüdruk suitsetaks? Väga hea oleks temaga suudelda?
+-0
Hinnang: 70

• Aasta troll 2011

30. jaanuar 2010, 20:41 Ei ole väitnudki, et suitsetamises midagi head oleks otseselt, lihtsalt minujaoks see kas keegi suitsetab või mitte on selle inimese enda asi ning ega see inimene siis sellepärast halvemaks ei muutu vms.

Ja mis suudlemisse puutub, siis nö. tuhatoosi eemaldamiseks suust on mitu viisi: hammastepesu, närimiskummi närimine jne.

Ühesõnaga ma ei arva, et suitsetamine hea omadus oleks, kuid teisalt ei arva ma ka seda, et see määrav omadus oleks, miks mitte kellegagi suhelda/käia vms..
image
+-0
ThaHellKiller Vabatahtlik hingaja
Hinnang: 0

31. jaanuar 2010, 11:09 Tegin äsja natuke pikemat aega snusi. Ei taha enam. Suurem osa koolist teeb meil, Võinoh Tallinna kesklinna koolid niipalju kui mina tean väga paljud teevad.
+-0
Hinnang: 0

31. jaanuar 2010, 12:29 Ei suitseta. Ei näe sellel mingit mõtet.
+-0
Merli tsau, mis teed?
Hinnang: 1

12. märts 2010, 20:31 Ei suitseta, vihkan seda. Ma ei ütle suitsetajatest sõpradele midagi, ei hakka mingit moraali lugema. Oma asi, oma elu. Mina ei hakka ilmselt kunagi suitsetama, olen proovinud ja süda läks pahaks. Täiesti vastu hakkab. Üldiselt kui keegi suitsetab, hoian eemale. Ka väljas olles, kui keegi teeb, astun paar sammu eemale. Ise asjal mõtet ei näe, miks on vaja oma eluiga lühendada.
+-0
1 , 2 , 3 , 4 Järgmine
Postitusi kokku 20376
Teemasid kokku 1368
Kasutajaid kokku 3425

Meie uusim kasutaja on
LiinaO
Foorumis on hetkel 7 registreeritud kasutajat ning 13 külalist
Registreeritud kasutajad: Elar  avatar Elar Heihei Postitusi: 620
Hinnang: 15
Saada sõnum
, Laura  avatar Laura Postitusi: 189