Logi sisse noortele.ee kasutajatunnusega
... kasuta Facebooki audentimist

Miks Facebook?

Noortele.ee keskkond ei taha olla koormaks sinu mälule, et peaksid veel ühe kasutajatunnuse ning salasõna meelde jätma.

Oled uus liige...

Pole vaja täita igavat ankeeti, lihtsalt autendi ennast ning vali endale meeldiv alias, kuidas teised sind siin kutsuvad. Ära muretse, sinu isikuandmed on kaitstud

Ei ole veel kasutajat? Registreeri end siin!

ARUTLUS: Google Chrome

Autor Teade
Hinnang: 0

ARUTLUS: Google Chrome

09. september 2009, 22:03 Et siis mida olete kuulnud google chrome-st. Kas ise kasutate? Kui kasutate, kas teie arvates on see efektiivne ja parem kui teised (Firefox, Internet explorer 8 jne). kas soovitate teistele?
+-0
Hinnang: 70

• Aasta troll 2011

Re: ARUTLUS: Google Chrome

09. september 2009, 23:09 Kasutan vaheldumisi suhteliselt nii Chrome-i kui FF3-e, kiirusevahe natukene on märgata (minu arvuti puhul), muidiu räägitakse jah, et Chrome pidavat kiirem ja stabiilsem olema. Samas, kuna ma ise olen FF3-ga rohkem harjunud, siis vaikebrauseriks on Firefox ikkagi, kuna olen selle parajalt mugavaks enda jaoks teinud ning Chrome mõnede minujaoks oluliste toimingute puhul on tõrkunud või ma ei ole vajalikku asja saanud tehtud, seega olen pidama jäänud hetkel rohkem FF3-e peale ja lasen Chrome-il veel natukene areneda.
image
+-0
Merli tsau, mis teed?
Hinnang: 1

09. september 2009, 23:23 Kasutan Google Chrome'i regulaarselt. Kunagi sai poolkogemata tõmmatud, aga olen väga rahul. Ainus asi, mis minul miskipärast hästi ei tööta, on piltide allalaadimine. Kui võtta parem klikk ja save picutre as, siis ei salvesta Chrome neid jpg.-na, vaid kuidagi hoopis teistmoodi. Seetõttu tuleb kasutada mul print screen'i, kui mõnd pilti tahan saada. See häirib. Muidu olen kiirusega rahul ja mulle meeldib, et avades lööb ta ette 9 rohkem kasutatavat lehekülge.
+-0

• Aasta troll 2011

10. september 2009, 0:36
"Merli" kirjutas:
Kasutan Google Chrome'i regulaarselt. Kunagi sai poolkogemata tõmmatud, aga olen väga rahul. Ainus asi, mis minul miskipärast hästi ei tööta, on piltide allalaadimine. Kui võtta parem klikk ja save picutre as, siis ei salvesta Chrome neid jpg.-na, vaid kuidagi hoopis teistmoodi. Seetõttu tuleb kasutada mul print screen'i, kui mõnd pilti tahan saada. See häirib. Muidu olen kiirusega rahul ja mulle meeldib, et avades lööb ta ette 9 rohkem kasutatavat lehekülge.

Sul on kõige uuem Chrome s.t 3-s versioon? Sellel peaks töötama... või kas ehk saad valida "kõik failid" salvestamise valikutest ja siis ise .jpg vms laiendi lõppu kirjutada?
image
+-0
Merli tsau, mis teed?
Hinnang: 1

13. september 2009, 14:02 Jah, Kuno, sul oligi õigus, et kui lisan .jpg lõppu, salvestab ta selle pildina. Väga hea, suur aitäh Sulle!
Siiski minusuguse lolli jaoks oli see pisut keeruline, see on negatiivne pool.
+-0
Hinnang: 21

• Aasta kasutaja 2010

13. september 2009, 20:05 Kasutan ise ka regulaarselt Google Chrome'i. Sõbral oli see endale tõmmatud, nii kui nägin, hakkas kohe meeldima. Seni olen väga rahul.
image\\r\\n\\r\\nhttp://www.formspring.me/Liiiisu
+-0
Mell neverevereveragain
Hinnang: 18

13. september 2009, 21:34 Kasutan ka, ainus mis ei meeldi, on tema üli tundlikus ja probleemne olek erinevate lehtedega. Muidu mugav välimus Hindaks 7/10'st.
Keep Moving Forward.
And btw nice chick pics are [nsfw if your job sucks].
+-0
MartinG Programmeerija
Hinnang: 147

• 2010 meeskonnaliige
  • 2011 meeskonnaliige
  • Aasta jutustaja 2011
  • Hard Worker

15. september 2009, 0:55 Google Chrome ja 50 Cent on sarnased. Mõlemat nimetatakse kuulikindlaks, kuid kui kõik haip maha võtta jääb alles tavaline neeger.

Võimalik, et midagi on vahepeal muutunud kuna sellest on mõni aeg möödas, kui Chrome viimati proovisin (ei kavatse ka sitta rohkem näppida, isegi väikesed lapsed teavad, et läheb haisema).

Alustades asjadest, mille võib lausa detailide hulka lugeda:

1) Chromel puuduvad addonid, mis on FFil. Tegeledes veebiarendusega ei kujutaks ma elu ette ilma FireBugita. Samuti puudub mõistlik Javascript debugger.
2) Chrome on loll. Kui Firefoxi kirjutada "Youtube" viib ta sind kohe YouTube.comi...Chrome ei oska selle peale midagi teha.
3) Proxy kasutamise võimalus puudub

Chrome on üritatud teha võimalikult kiireks kasutatavuse hinnaga. Näiteks ei toeta see mõnda Javascripti atribuuti...suure tõenäosusega lihtsalt sellepärast, et see oleks ta aeglasemaks teinud. Ehk tegemist on "All show, no go" browseriga. Kui su huvid piirduvad ainult oma e-mailide lugemisega (ja selle käigus kokku jooksmise), youtube videode vaatamise (ja selle käigus kokku jooksmise) ja delfi lugemisega (pean siin Chromele au andma, selle käigus ta kokku ei jooksnud) ning sind huvitab futuristlik, kuid samas ülepaisutatud disain - lase käia ja installeeri Chrome. Arendajate jaoks on see igal juhul üks suur õudusunenägu.
+-0

• Aasta troll 2011

15. september 2009, 1:21 Haha, katestasin Chrome-is hetkel seda, et kirjutan aadressiribale "youtube", selle peale suunas google otsingusse ning mõne aja pärast tuli kiri:

"Google Chrome jooksis kokku. Taaskäivitada kohe?"

Niiet su jutus on iva sees, samas tavakasutajatele, kes ei eelda browserilt suurt funktsionaalsust ja palju lisavidinaid ning kes kasutavad seda lihtsalt igapäevaseks asjaajamiseks on Chrome ehk hea variant. Mina olen nüüd ka uuesti FF3 peale üle läind, vahepeal läksin Chrome-i peale üle, aga nüüd viskas jälle (ja seekord vist lõplikult üle)
image
+-0
Hinnang: 2

15. september 2009, 21:48 Ma kasutasin ka vahepeal Chromet aga siis tekkisid sellega ogasugused probleemid ja ma ei vitisinud nendega jamada enam.

Põhiline probleem oli see, et päris tihti pidin ma peale aadressi sisestamist tükk aega ootama kuni see alles laadima hakkas. Tavaliselt tekkis see probleem uue tabi avamisel.
+-0
Postitusi kokku 20376
Teemasid kokku 1368
Kasutajaid kokku 3425

Meie uusim kasutaja on
LiinaO
Foorumis on hetkel 6 registreeritud kasutajat ning 29 külalist
Registreeritud kasutajad: Kuno  avatar Kuno Postitusi: 2058
Saada sõnum
, Rnz.  avatar Rnz. Postitusi: 616
Hinnang: 65