Logi sisse noortele.ee kasutajatunnusega
... kasuta Facebooki audentimist

Miks Facebook?

Noortele.ee keskkond ei taha olla koormaks sinu mälule, et peaksid veel ühe kasutajatunnuse ning salasõna meelde jätma.

Oled uus liige...

Pole vaja täita igavat ankeeti, lihtsalt autendi ennast ning vali endale meeldiv alias, kuidas teised sind siin kutsuvad. Ära muretse, sinu isikuandmed on kaitstud

Ei ole veel kasutajat? Registreeri end siin!

ARUTLUS: Google Chrome

Autor Teade
Hinnang: 0

Re: ARUTLUS: Google Chrome

13. oktoober 2009, 9:20 mul töötab google chrome väga hästi ühtegi tõrget pole olnud
endal muidu win7 ja kõige uuem chrome
+-0

09. veebruar 2010, 17:34 Kasutan Crome`i regulaarselt, kuna see on kiire ja lihtne. Mulle meeldib, et programmi avamisel tuleb ette nende saitide aknad, mida kõige tihedamini kasutad.
+-0
Steff Rockweeding
Hinnang: 73

• Hard Worker
  • 2011 loominguguru

09. veebruar 2010, 21:35
"Hannibal" kirjutas:
Kasutan Crome`i regulaarselt, kuna see on kiire ja lihtne. Mulle meeldib, et programmi avamisel tuleb ette nende saitide aknad, mida kõige tihedamini kasutad.

Safariga on sama asi ja Firefoxsil peaks mingi lisa add-oniga saama ka sellise avalehe
Ise Chrome ei kasuta.
image
+-0
Hinnang: 21

• Aasta kasutaja 2010

RE: ARUTLUS: Google Chrome

18. oktoober 2010, 22:14 Kasutangi koguaeg Google Chrome'i, v.a. siis, kui nt. ÕIS vms töötab ainult Firefox'iga Rõõmus. Igati rahul igastahes.
image\\r\\n\\r\\nhttp://www.formspring.me/Liiiisu
+-0
Hinnang: 6

19. oktoober 2010, 0:29 Enamus ajast ikka Chrome.
Olin Firefoxi kasutaja, kuid see tundub kuidagi uimane võrreldes Google Chromiga.
+-0
Hans It's all in your mind.
Hinnang: 32

• Hard Worker

18. oktoober 2011, 11:11 TabCloud: Must-have Chrome extension. Ülimugav tabe teise aknasse lohistada ja aknaid tabidega salvestada, sulgeda ning taasavada. Palju parem kui Firefoxi Panorama ning TabGroup Manager (tabgroupide hibernate'imiseks) kokku. Narritab
It's all in your mind. California dreaming. I ♥ New York.
+-0

18. mai 2012, 1:17 Kasutan Chrome'i igapäevaselt ja juba päris pikka aega. Kõik sujub vägagi hästi. Chrome'ile saab lisada erinevaid rakendusi ja addon'e ning üldjoontes kõik väga tip-top. Ainuke probleem oli vahepeal suurte (.tga ja .bmp) piltide laadimine foorumis - kui oli pildid ära laadinud, viskas mingisuguse teksti ette ja lõi Chrome'i kinni. Nüüd enam seda jama pole, kuna ei puutu enam selliste pildiformaatidega kokku. Pole ühtegi paha sõna öelda; kiire ja mugav.
+-0
MartinG Programmeerija
Hinnang: 147

• Hard Worker
  • 2011 meeskonnaliige
  • 2010 meeskonnaliige
  • Aasta jutustaja 2011

18. mai 2012, 11:19 Mu viimasest,üsnagi mürgisest, postitusest on möödas pea 3 aastat. Vahepeal on Chrome "täiskasvanuks saanud" ning on absoluutselt parim browser, mis hetkel saadaval on.
+-0

18. mai 2012, 15:50 Märkasin jah kuupäeva, kuid otsustasin siiski oma arvamuse lisada Rõõmus
+-0
Postitusi kokku 20376
Teemasid kokku 1368
Kasutajaid kokku 3425

Meie uusim kasutaja on
LiinaO
Foorumis on hetkel 6 registreeritud kasutajat ning 29 külalist
Registreeritud kasutajad: Kuno  avatar Kuno Postitusi: 2058
Hinnang: 70
Saada sõnum
, Rnz.  avatar Rnz. Postitusi: 616
Hinnang: 65