Logi sisse noortele.ee kasutajatunnusega
... kasuta Facebooki audentimist

Miks Facebook?

Noortele.ee keskkond ei taha olla koormaks sinu mälule, et peaksid veel ühe kasutajatunnuse ning salasõna meelde jätma.

Oled uus liige...

Pole vaja täita igavat ankeeti, lihtsalt autendi ennast ning vali endale meeldiv alias, kuidas teised sind siin kutsuvad. Ära muretse, sinu isikuandmed on kaitstud

Ei ole veel kasutajat? Registreeri end siin!

Arutlus: Facebook

Autor Teade
Hans It's all in your mind.
Hinnang: 32

• Hard Worker

RE: Arutlus: Facebook

04. mai 2011, 11:04 On juba mingi feissari kasutajate teema ja Twitteri teema, aga mitte da Facebook teemat. Seega võiks siin arutada erinevaid üksikasju, et näiteks kust mis seadet muuta saab, mis seal ei meeldi jne. Ning miks mitte ka Facebooki API-st rääkida või pluginatest nagu Like nupp nt.

Aam, Facebooki Faile või nalju võib ka tuua. Narritab

Ise leidsin oma ühest märkmikust, kus mitu aastatt tagasi oli mul sarnane visioon nagu Facebookil. Pagan. Rõõmus
It's all in your mind. California dreaming. I ♥ New York.
+-0
MartinG Programmeerija
Hinnang: 147

• Hard Worker
  • 2011 meeskonnaliige
  • 2010 meeskonnaliige
  • Aasta jutustaja 2011

04. mai 2011, 17:06 Põrgus on reserveeritud koht inimestele, kes vastutavad Facebook API ja Facebook connecti eest. Kuskil Hitleri ja peofiilide vahepeal. Täiesti uskumatu, kui arendajavaenulik võib platvorm nagu Facebook. Suurem võimalus, kui leida eile tehtud rakendust täna töötamas, on näiteks sisselogimisel infinite loop saada.
+-0
Hinnang: 70

• Aasta troll 2011

04. mai 2011, 17:21 Mina ei tegele Facebookis arendusega, kuid ennast häirib meeletult näiteks see, et kui olen mingid teated ära lugenud, siis järgmine kord facebooki minnes näitab neid samu teateid ikkagi kohati nagu need oleks lugemata. Tänu jumalale endale, et seal on vähemasti võimalus rakendusi blokeerida, sest muidu tõenäoliselt moodustaks 95% teadetest mingi rakenduse/mängu teated, mis mind külmaks jätavad enamasti.

Lisaks on viimasel ajal hakanud üsna palju spämmi tulema läbi FB, õnneks "https" ühenduse kasutamine peaks selle ära hoidma.

Muidu Facebook on turunduskanalina ning sõprade/tuttavatega ühenduse hoidmiseks, info saamiseks ja info vahetamiseks väga hea vahend, aga puudujääke on sellel küllaga nii arendajate, kui tavakasutajate jaoks.
image
+-0

• Hard Worker

22. mai 2011, 0:59 Uudis, et Tweet või Like nupud veebilehtedel võivad trackida seda, kus sa käid, kui oled FB-s, Twitteris või ka Google'is sees, ilma et neile nuppudele vajutad: http://cnettv.cnet.com/like-tweet-buttons-divulge-sites-you-visit/9742-1_53-50105167.html?ttag=fbw
Huvitav on see, kas see võiks mõjutada ka seda, kas miski ilmub minu newsfeedile või mitte, Most Popular osasse. Narritab
+-0
Mell neverevereveragain
Hinnang: 18

23. september 2011, 12:49 Facebook on taas millegi uuega tulekul.. mida arvate sellise kujundusega facebookist?

Keep Moving Forward.
And btw nice chick pics are [nsfw if your job sucks].
+-0

• Hard Worker

30. september 2011, 4:33 This looks creepy: http://mashable.com/2011/09/28/new-facebook-feature/
+-0
Hinnang: 15

30. september 2011, 16:41 FB sakib. Enough said.
+-0

• Hard Worker

10. oktoober 2011, 14:51 Äge, oma FB lehed saab nüüd oma profiilile lisada (lisab sind page ownerina ka lehel): Page - Edit Page - Featured - Page Owners - Edit featuring page owners.

Nii saavad siis nt Noortele adminnid lisada selle FB lehe oma profiilile, teised kahjuks vist ei saa siiski.
+-0

• Hard Worker

11. oktoober 2011, 19:01 Ma olen ikka totu, Timeline'i on juba pikemat aega saanud aktiveerida. Fancy Narritab

image

http://mashable.com/2011/09/22/how-to-facebook-timeline/
+-0
MartinG Programmeerija
Hinnang: 147

• 2010 meeskonnaliige
  • Aasta jutustaja 2011
  • Hard Worker
  • 2011 meeskonnaliige

12. oktoober 2011, 14:16 Developeridele on see pikka aega olnud. Samas mulle ei meeldi timeline, sellepärast pole ma seda ka teinud.
+-0
Postitusi kokku 20376
Teemasid kokku 1368
Kasutajaid kokku 3425

Meie uusim kasutaja on
LiinaO
Foorumis on hetkel 6 registreeritud kasutajat ning 29 külalist
Registreeritud kasutajad: Kuno  avatar Kuno Postitusi: 2058
Hinnang: 70
Saada sõnum
, Rnz.  avatar Rnz. Postitusi: 616
Hinnang: 65