Logi sisse noortele.ee kasutajatunnusega
... kasuta Facebooki audentimist

Miks Facebook?

Noortele.ee keskkond ei taha olla koormaks sinu mälule, et peaksid veel ühe kasutajatunnuse ning salasõna meelde jätma.

Oled uus liige...

Pole vaja täita igavat ankeeti, lihtsalt autendi ennast ning vali endale meeldiv alias, kuidas teised sind siin kutsuvad. Ära muretse, sinu isikuandmed on kaitstud

Ei ole veel kasutajat? Registreeri end siin!

Arutlus: Programmeerimine

Autor Teade
Hans It's all in your mind.
Hinnang: 32

• Hard Worker

RE: Arutlus: Programmeerimine

24. aprill 2011, 17:18 Kui siin juba veebinduse foorum on, mõtlesin ka teha üldisema teema progemise kohta, kus võiks rääkida, mida keegi kasutab ning ka spetsiifilisemaid küsimusi küsida, milleks pole ehk eraldi teemat mõtet teha.

Oskan HTML-i, CSS-i ning töö käigus kasutanud sisuhaldussüsteeme nagu Joomla, Wordpress ning Saurus ja õpin iseseisvalt veel PHP-d ja C#.

Olen aastate jooksul PHP/HTML/CSS puhul kasutanud erinevaid IDE-si (arenduskeskkond) nagu FrontPage (kunagi ammu), Dreamweaver, MS Expression Web, Netbeans, Eclipse PDT, Aptana Studio (ka Eclipse'i pluginana), proovinud lühidalt ka Vim-i

Dreamweaveri (nagu ka MS Expression Web-i) üks väheseid puuduseid on code collapse'i korraliku suppordi puudumine, muidu on super ning eelistan seda viimasel ajal. Samuti olen rohkem kasutanud ka Eclipse + Aptanat ning Netbeansi. Mida teised kasutanud ja miks + mida soovitate?
It's all in your mind. California dreaming. I ♥ New York.
+-0
Hinnang: 0

25. aprill 2011, 0:00 Miks ühest IDE-st teise hüppad, mingi põhjus peab ju olema. Mina arvan et sellise suhtumisega kaugele ei jõua sest sinu väljatoodud IDE-d omavad ka vägagi spetsiifilisi omadusi mida ei õpi ühe, ega kahe päevaga ära. Ülesehitus, struktuur jne. Ühelt IDE-lt teisele jooksmisega raiskad niipalju aega, et selle ajaga õpiks palju asju selgeks. Mina näiteks kasutan MAC all sellist asja nagu Coda ja see ei loo igast projektist oma visiooni.
http://www.pildid24.ee - Naljapildid, Taustapildid
http://www.beetlo.ee - Värskeimad maailmasündmused reaalajas!
+-0

• Hard Worker

25. aprill 2011, 11:09 Spetsiifiliste omaduste tõttu olengi hüpanud. Vaja on ju leida optimaalne tööriist, mis teeb tööd kõige efektiivsemalt ning katab võimalikult paju vajadusi. Palju aega ei ole eriti raisanud, välja arvatud mis puutub Eclipse + Aptana ning sellel remote ftp töölesaamist. Imho, mida rohkem platforme/vahendeid läbi proovid, seda parem, kui lõpuks leiad selle õige enda jaoks, mis igaühel erinev.
+-0
Hendrik Koodikunn
Hinnang: 1

• Hard Worker

25. aprill 2011, 15:28 Soovitan kasutada lihtsat ja kiiret Notepad++'i ning sinna juurde võid liita veel IDE võimalusi.
Näiteks: http://churchit.com/using-notepad-as-an-ide/

Kasutan seda tarkvara juba aastaid ning ei ole veel millestki puudust tundnud. Kõik saab täpselt selliseks kruttida nagu on vaja. Pealegi on ta kompaktne ning väga töökindel olnud.
+-0
MartinG Programmeerija
Hinnang: 147

• Aasta jutustaja 2011
  • 2011 meeskonnaliige
  • 2010 meeskonnaliige
  • Hard Worker

25. aprill 2011, 16:52 Peamiselt tegelen PHP arendusega, kuid eelnevate projektide raamses olen pidanud kirjutama ka Javat (kahjuks..) ja C++i.

Windowsi peal kasutasin PHP arenduse jaoks PSPadi. Seal on kõik vajalik olemas koos väga hea FTP toega.

C++ jaoks ei saa miski Visual Studio vastu. Microsoft on selle täiesti eraldi klassi IDEks arendanud.

Javas Eclipse. Samas Eclipse PHP mulle väga ei meeldi.

Macil kasutan PHP jaoks samuti Codat. Väga mugav on, kui ühes rakenduses on koos FTP, editor, SSH ning SVN.
+-0
Hinnang: 2

26. aprill 2011, 17:05 Ma tegelen põhiliselt PHP ja JavaScriptiga, mõlema jaoks kasutan gvim editori.
+-0
Hendrik Koodikunn
Hinnang: 1

• Hard Worker

27. aprill 2011, 8:48 GVim on väga hea töövahend, kahjuks ei ole olnud endal piisavalt motivatsiooni seda kasutama õppida. Aga eks ma võtan ka selle käsile Nohiklik. Müts maha sinu ees Ragnis.
+-0
acurath Elus
Hinnang: 2

27. aprill 2011, 22:46 Mina kasutan enamasti Notepad++'i ja see täidab kõik mu vajadused ära. Koolitööd sellega saab ilusti tehtud...vabal ajal eriti progreda ei viitsi.
+-0

• Hard Worker

28. aprill 2011, 20:19 Leidsin just hiljuti ühe väga hea artikli veebiarenduse tööriistade kohta Windowss 7-s (osaliselt võivad osad programmid ka Mac-ile sobida): http://devgrow.com/web-development-on-windows-7-essential-applications/

Siin toodud välja nt seesama Notepad++ koos mõnede heade pluginatega.
+-0
Hinnang: 15

08. mai 2011, 12:08 Olen suure südamega programmeerija. Teen seda nii tööl kui peale tööd. Valdan ainult PHP-d (sinna juurde siis, css, html, css3, html5, javascript w/ jquery, mysql).

Kasutan e-text editorit (http://www.e-texteditor.com/) mis on kahjuks küll tasuline. Kuid seda summat täiesti väärt. Tegemist on siis TextMate-i windows platformile üle toomisega. Väga ilus, minimaalne interface, ftp ja mõnusalt pluginaid.
+-0
Postitusi kokku 20376
Teemasid kokku 1368
Kasutajaid kokku 3425

Meie uusim kasutaja on
LiinaO
Foorumis on hetkel 6 registreeritud kasutajat ning 29 külalist
Registreeritud kasutajad: Kuno  avatar Kuno Postitusi: 2058
Hinnang: 70
Saada sõnum
, Rnz.  avatar Rnz. Postitusi: 616
Hinnang: 65