| Autor |
Teade |
|
Hinnang: 0
|
RE: Projekt Serveripank
13. aprill 2011, 20:28
Tere, mina olen Kristjan aka. Krisss. Oman www.kdfx.eu'd ning võtsin käsile teha Eesti game-monitori sarnane leht. Projekti võtsin käsile, kuna oli suur tahtmine õppida php'd, ning teadmistega midagi ka teha. Praegu on minu projekt alpha staasis, ning ise olen hetkel rahul sellega, ise olen 14 aastane ja arvan et arenguruumi õppida on küllalt.
Projekti saate näha siin: www.spank.kdfx.eu
Tahaksin teada saada, mida arvate uue php koodija jaoks ? 90% saidist on kõik minu tehtud. Vajalikud asjad nagu game socketid jms on internetist saadud.
Samuti tahaks saada ka ideid mida juurde lisada sinna. Hetkel see game-monitori sarnane sait omab Counter-Strike ja San-Andreas Multiplayer tugi, tulevikus on plaan lisada juurde.
Nii, praegu on vist kõik mida mainida tahtsin. 
|
|
+-0
Oled kindel, et soovid postituse kustutada?
|
|
Hinnang: 147
Aasta jutustaja 2011
2011 meeskonnaliige
Hard Worker
2010 meeskonnaliige
|
13. aprill 2011, 20:43
Väga hea esimese projekti kohta! Enamasti on esimesteks projektideks mingid käkerdised, mida keegi reaalsuses nähagi ei taha. See on aga täiesti kasulik asi, kui tõesti mänguserverit otsid. Edu igal juhul!
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 0
|
13. aprill 2011, 20:48
MartinG kirjutas 13 aprill 2011 20:43:
Väga hea esimese projekti kohta! Enamasti on esimesteks projektideks mingid käkerdised, mida keegi reaalsuses nähagi ei taha. See on aga täiesti kasulik asi, kui tõesti mänguserverit otsid. Edu igal juhul!
Ma olen selline tüüp, kes tahab et kõik mis ta teeb, oleks lõpptulemusena ilus ja korralik. Vähemalt kui ma midagi käsile võtan. Vahepeal kadus motivatsioon ära, aga õnneks oli mul inimesi msnis kes pidevalt küsisid "millal serveripanka näha saab?" "millal välja tuleb" jms
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 147
2011 meeskonnaliige
Aasta jutustaja 2011
2010 meeskonnaliige
Hard Worker
|
13. aprill 2011, 20:51
pepzwoot kirjutas 13 aprill 2011 20:48:
MartinG kirjutas 13 aprill 2011 20:43:
Ma olen selline tüüp, kes tahab et kõik mis ta teeb, oleks lõpptulemusena ilus ja korralik. Vähemalt kui ma midagi käsile võtan. Vahepeal kadus motivatsioon ära, aga õnneks oli mul inimesi msnis kes pidevalt küsisid "millal serveripanka näha saab?" "millal välja tuleb" jms
See on iga projekti juures kindlasti parim motivaator. Igal juhul kui mingeid PHP alaseid küsimusi peaks olema võid muga ühendust võtta.
|
|
+-0
|